- 8 Mayıs 2009
- 18.873
- 6.340
- 2.493
Anne babam açacak valla kuaför ikiside, önlem aldık kendimizce kazasız belasız gider umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para bitti oğuzhan
mecbur açacaklar
cimri Hollanda devleti evde maske yapmak için website yapacakmış :$
Ohooo doktor napsin kargocu napsin belediye iscileri napsin cekmisler ipi arkasindan ilac satiyorlar sanki yogun bakim gorevlisi bana kalsada zaten satmasinlar koysunlar migrosa carrefoura tavan fiyati yapistirsinlar adamlar satsin ama satacaklarsada ilaclardan yeterince kazaniyorlar izin verinde maskeden uc kurusta kazanmasinlarBen olsam kızmam. O kadar risk alıp hasta insanlara ilaç satıyorlar. Maske yüzünden yoğunluk olacaktır, hatta ben olsam maske hiç satmam. Diğer ilaçlar kafi. Neden kar etmeyeceğim, hatta hiç bana faydası olmayan ürün için kendimi riske atayım?
her yeri açıyolar neden kuaför ve berberlere indirgedin kiEkonomiye ne tür katkısı var bu kuaför ve berberlerin
her yeri açıyolar neden kuaför ve berberlere indirgedin ki
çark dönmüyor insanlar coronadan ölmese açlıktan ölecek artık
okeyHer yer mi açılıyor okey konuşmamız burda bitebilir.
Ohooo doktor napsin kargocu napsin belediye iscileri napsin cekmisler ipi arkasindan ilac satiyorlar sanki yogun bakim gorevlisi bana kalsada zaten satmasinlar koysunlar migrosa carrefoura tavan fiyati yapistirsinlar adamlar satsin ama satacaklarsada ilaclardan yeterince kazaniyorlar izin verinde maskeden uc kurusta kazanmasinlar
Her türlü saç kesim ihtiyacımı evde görüyorum. 2 hafta önce sıfıra vurdum daha yeni 5 numara kıvamına geldiBerbere gidecek var mı gerçekten
İşte onun için bırakalım yayılsın kaçmayın diyorduk kızıyordunuz sanki insanoğlu aşı buldu da vebaya pandemiyi atlattı camdan değiliz piyango tembel, işsiz ve , asalak ve ev kadınlarına vurdu sadeceBaştan beri beklentim bu, yok olacaksa böyle yok olacak. Taşındığı vücutta yer bulamayınca bulaşıcılığını da kaybedecek.
AVM’ler açık zaten güvenlik temizlik ve market şimdi sadece perakende açılıyor sonra o da Haziran başı cafe restoran açılır en son spa sinema gymavm sonrası vaka 6 bin olur
Ne kadar saç tıraşıAnne babam açacak valla kuaför ikiside, önlem aldık kendimizce kazasız belasız gider umarım.
Eve gelene 70 TL verdim dün
Kadın kanka