Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cimri Hollanda devleti evde maske yapmak için website yapacakmış :$

Ben olsam kızmam. O kadar risk alıp hasta insanlara ilaç satıyorlar. Maske yüzünden yoğunluk olacaktır, hatta ben olsam maske hiç satmam. Diğer ilaçlar kafi. Neden kar etmeyeceğim, hatta hiç bana faydası olmayan ürün için kendimi riske atayım?
Ohooo doktor napsin kargocu napsin belediye iscileri napsin cekmisler ipi arkasindan ilac satiyorlar sanki yogun bakim gorevlisi bana kalsada zaten satmasinlar koysunlar migrosa carrefoura tavan fiyati yapistirsinlar adamlar satsin ama satacaklarsada ilaclardan yeterince kazaniyorlar izin verinde maskeden uc kurusta kazanmasinlar

Ohooo doktor napsin kargocu napsin belediye iscileri napsin cekmisler ipi arkasindan ilac satiyorlar sanki yogun bakim gorevlisi bana kalsada zaten satmasinlar koysunlar migrosa carrefoura tavan fiyati yapistirsinlar adamlar satsin ama satacaklarsada ilaclardan yeterince kazaniyorlar izin verinde maskeden uc kurusta kazanmasinlar

Atladığın nokta birisi özel sektör, diğeri çalışan. Sigara satan market satmayan market gibi. Eczaneler bu maske yüzünden kar yerine zarar etti, itibar olarakta zarar ettiler. Tedarikçiden bi maskeyi 5e alırken bunlar geliş fiyatına sattıklarında bile millet isyan etti. Arkadaşım ve eniştem eczacı ordan biliyorum.

Berberle konuştum epey sıkı tedbirler gelmiş uyulursa güzel uymayan cakallara cezalar epey yuklu diyor

Devlet maske stokçularına çökeceğiz dedi olmadı sonra ben dağıtacağım dedi yine olmadı.. Devlet gerçekten gücünü göstersin o maskeler 50 kuruşa satılır.. Ne değişti arkadaş 10-15 liraydı 50li paketi hadi doları bahane edip 20 yapsınlar kutusunu.. İşleri güçleri şov söz var icraat yok sözü duyan halk o iş yapıldı zannediyor..
Burada belediye kendi imkanlarıyla maske yapıp dağıttı sağolsunlar ama maske demeye bin şahit lazım.. Bunu kullansan ne kullanmasan ne ıslak mendile ip takıp maske yapmışlar.. Ömrümde bu kadar ince saçma sapan bir maske görmedim.. 10ar tane vereceğine adam gibi yap 5 tane var.. Maalesef bu halk olarak bizim suçumuz hiçbir işte niteliğe bakmıyoruz oldu mu oldu

Baştan beri beklentim bu, yok olacaksa böyle yok olacak. Taşındığı vücutta yer bulamayınca bulaşıcılığını da kaybedecek.
İşte onun için bırakalım yayılsın kaçmayın diyorduk kızıyordunuz sanki insanoğlu aşı buldu da vebaya pandemiyi atlattı camdan değiliz piyango tembel, işsiz ve , asalak ve ev kadınlarına vurdu sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt