Serhan Altuğ
Tecrübeli Üye
- 1 Mayıs 2012
- 6.670
- 1.289
- 1.298
Imkansız
Olabilir yüzdeyi biraz abartmış olabilirim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imkansız
Onun derdi senle değil üstat benleOlabilir yüzdeyi biraz abartmış olabilirim
Kontrollü şekilde çıkip hava almalarında problem yok mevzu o değil zaten.sen saldım çayıra mevlam kayıra tarzı önlemleri kaldırmaktan bahsediyorsun. Virüs yokken de ekonominin içine ediyorlardı bari insanların canına kasdetmesinler.öyle bi konuşuyorsun ki sanki keyfi alıniyor bu önlemler. Başka çare yok bu önlemler alınmak zorunda.milletin anası babası öldükten ekonomiyi ne yapsın.bi insanın canı bile çok kıymetlidir benim nazarımdaAlakası yok yaşlılar zaten şybat ve mart ayında zatürreden vefat ederler havalar ısınınca dışarı çıkmaları bağışıklıkları için elzem madem öyle neden bu haftasonu dışarı çıkılıyor?
Çünkü yaşlılarda ciddi sıkıntılar var sıhhatlerinde içine ettik dediler çoğu yaşlı doğrulamıyor etrafımda çok var ve ben daha çok düşünüyorum merak etme üstat
Saçma dediğini pazar günü uyguluyorlar![]()
Keyfi alınıyor İtalya’da ne değişti de hayat normale dönüyor ya da İspanya’daKontrollü şekilde çıkip hava almalarında problem yok mevzu o değil zaten.sen saldım çayıra mevlam kayıra tarzı önlemleri kaldırmaktan bahsediyorsun. Virüs yokken de ekonominin içine ediyorlardı bari insanların canına kasdetmesinler.öyle bi konuşuyorsun ki sanki keyfi alıniyor bu önlemler. Başka çare yok bu önlemler alınmak zorunda.milletin anası babası öldükten ekonomiyi ne yapsın.bi insanın canı bile çok kıymetlidir benim nazarımda
Keyfi alınıyor İtalya’da ne değişti de hayat normale dönüyor ya da İspanya’da
Hem ekonomisi bayan tek biz değiliz ben genel olarak interneti ve sosyal medyayı suçlu buluyorum yoksa hiçbir devlet aptal değil bu saçnalıkları bile isteye uygulasın
Nasıl ne değişti.önlemler alınmasa vaka sayıları nasıl kontrol altına alınacaktı acaba bi fikrin var mı.asıl amaç aşı bulunana kadar veya virüs sars gibi etkisini yitirene kadar minimum hasarla bu dönemi atlatmak.şavaş gibi düşünmek lazım bunu şavaş sonrası ülkeler ekonomilerini nasıl tekrar inşa ediyorlarsa bunda daha kısa sürede yaparlar.Keyfi alınıyor İtalya’da ne değişti de hayat normale dönüyor ya da İspanya’da
Hem ekonomisi bayan tek biz değiliz ben genel olarak interneti ve sosyal medyayı suçlu buluyorum yoksa hiçbir devlet aptal değil bu saçnalıkları bile isteye uygulasın
Dediğin %100 doğru ama bu korku medya tarafından sistematik bir şekilde tüm Dünyada pompalandı. Bir noktadan sonra siyasetçiler de aksiyon almak veya alıyormuş gibi görünmek zorunda kaldı oy kaybetmemek için. Bu tüm Dünyada hemen hemen böyle.
Antikor testleri yapıldıkça ortaya çıkıyor zaten. Öldürme oranı %3 değil, %0,03-0,05 civarında. Ölenlerin çoğunluğunda başka rahatsızlıklar var ve bu oran oldukça fazla. Amerika’da bir hastanenin yazdığı ölüm sebebine göre devletten aldığı yardım miktarı değişiyor. Bu sebeple adam kalp krizinden gitmiş olsa dahi öldükten sonra testi pozitif çıkarsa coronadan öldü diyip geçiyorlar daha fazla para alabilmek için.
Sen yaşlıları 2 ay tamamiyle eve tıkar sonra dışarı çıkartırsan bağışıklık ve hareketsizlikten zaten solunum sistemleri çöker.
Benim tek korkum ve çekincem 2. Dalga dedikleri mevzu. Orada ne bok yerler bu virüsü üretenler emin olamıyorum.
Ya bak arkadaşım kafanda bir önyargı ben akpli değilim ve ekonomi politikasını hep eleştiririm ben inşaat müteahhidi filan da değilim ondan komik oluyorKanser falan olursanız doktora gidip devletin ekonomisine zarar vermeyin. Nasıl olsa yüzde 90'ı ölüyor hastaların. Bari ülke ekonomisi zarar etmez ve inşaata kaynak yaratılmasına katkınız olur. Artı kendi kendinize iyilesirseniz bağışıklığınız da artar.![]()
Katılıyorum ve bunun sadece zararı oluyor faydası yok alınan önlemlerin de bir faydası yokSırf virüs değil, ne zaman bir yerde deprem olsa (önlem ve tedbir tabi ki gerekli) İstanbul'u kaç şiddetinde deprem bekliyor şeklinde manşetleri atıp bir kaç da ortalığı karıştıracak uzmanı buluıp aynı şekilde anında korkuyu yayıyorlar.
İnsan bazen foruma baktığında üye alınmalarda keşke bazı kıstaslar koysalar diyor. Kendimi CHP kadın kolları başkanı gibi hissettim..
İşaret zamiri sensinBunun bu konuya girmesi yasak değil miydi
sent via GSC
Düşünmedikleri için yok oldu zaar sürüngenler
mrb üstatİşaret zamiri sensin
Nasılsın üstat
İşaret zamiri sensin
Nasılsın üstat