Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umduğumuz nokta.
FB_IMG_1588935676264.webp

Benim anlamadığım şu (velev ki bu mutasyon haberleri doğru diyelim), abd'deki virüs mutasyon ile zayıflayınca burdaki de zayıflamış mı oluyor?

Bizim genler gerçekten çok sağlam bu virüse karşı A dan Z ye virüsü takan yok ama ez hasarla biz atlatıyoruz süreci

Virüsten saklanarak değil bulaşarak bağışıklık kazanacağı bir gerçek ki kasım sonundan beri yazıyorum bunu şimdi mutasyon haberleri geliyor

İnsanlık vebayı aşıyla mı yendi bu ilk pandemi mi

Korkaklığın sonu felaket, yıkım, ekonomik çöküntü ve zayıflamış bağışıklık sistemleridir

Hayır ölümcül de değil ebola, veba, hiv gibi gayet basit bir üsye hep sosyal medya ve internet çağı bebeleri yüzünden

Virüsten saklanarak değil bulaşarak bağışıklık kazanacağı bir gerçek ki kasım sonundan beri yazıyorum bunu şimdi mutasyon haberleri geliyor

Korkaklığın sonu felaket, yıkım, ekonomik çöküntü ve zayıflamış bağışıklık sistemleridir

Hayır ölümcül de değil ebola, veba, hiv gibi gayet basit bir üsye hep sosyal medya ve internet çağı bebeleri yüzünden

Abd-ispanya-italyayı görüp hala nasıl böyle bir yorum yapıyorsun tuhaf doğrusu..

Dediğin %100 doğru ama bu korku medya tarafından sistematik bir şekilde tüm Dünyada pompalandı. Bir noktadan sonra siyasetçiler de aksiyon almak veya alıyormuş gibi görünmek zorunda kaldı oy kaybetmemek için. Bu tüm Dünyada hemen hemen böyle.

Antikor testleri yapıldıkça ortaya çıkıyor zaten. Öldürme oranı %3 değil, %0,03-0,05 civarında. Ölenlerin çoğunluğunda başka rahatsızlıklar var ve bu oran oldukça fazla. Amerika’da bir hastanenin yazdığı ölüm sebebine göre devletten aldığı yardım miktarı değişiyor. Bu sebeple adam kalp krizinden gitmiş olsa dahi öldükten sonra testi pozitif çıkarsa coronadan öldü diyip geçiyorlar daha fazla para alabilmek için.

Sen yaşlıları 2 ay tamamiyle eve tıkar sonra dışarı çıkartırsan bağışıklık ve hareketsizlikten zaten solunum sistemleri çöker.

Benim tek korkum ve çekincem 2. Dalga dedikleri mevzu. Orada ne bok yerler bu virüsü üretenler emin olamıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dediğin %100 doğru ama bu korku medya tarafından sistematik bir şekilde tüm Dünyada pompalandı. Bir noktadan sonra siyasetçiler de aksiyon almak veya alıyormuş gibi görünmek zorunda kaldı oy kaybetmemek için. Bu tüm Dünyada hemen hemen böyle.

Antikor testleri yapıldıkça ortaya çıkıyor zaten. Öldürme oranı %3 değil, %0,03-0,05 civarında. Ölenlerin çoğunluğunda başka rahatsızlıklar var ve bu oran oldukça fazla. Amerika’da bir hastanenin yazdığı ölüm sebebine göre devletten aldığı yardım miktarı değişiyor. Bu sebeple adam kalp krizinden gitmiş olsa dahi öldükten sonra testi pozitif çıkarsa coronadan öldü diyip geçiyorlar daha fazla para alabilmek için.

Sen yaşlıları 2 ay tamamiyle eve tıkar sonra dışarı çıkartırsan bağışıklık ve hareketsizlikten zaten solunum sistemleri çöker.

Benim tek korkum ve çekincem 2. Dalga dedikleri mevzu. Orada ne bok yerler bu virüsü üretenler emin olamıyorum.

Aynen yaşlıların bağışıklığını el birliğiyle yok ettik şimdi tutuştular haftasonu birkaç saat salmak zorundalar çoğu yürüyemeyecek ergenler mi hesabını verecek Evde yayılıp yatmak istediler diye aynen katılıyorum üstat ekonomiyi de çökerttiler

Zannediyorlar ki devlet yardım etsin 3 ay sonra işe gideriz ulan 3 ay sonra kaldırın kepenkleri dediğinin üçte biri iflas etmiş olacak vergi öteletiyor adam 2 cari vergi ödeyecek bir ayda nasıl olacak???

İşten çıkarmaları engelledin konkordato ilanını engelledin de adam ilan etmese ne olacak işbaşı yapamazsa parasızlıktan zaten işten çıkma olacak hayır ceza varmış adam yok ki artık iflas etti bitir adamı icraya ver haczet girsin hapse hiç mi açılmayacak icra daireleri?

Çoluk çocuğun ev kadınlarının elinde oyuncak olduk bari sağlığa faydası olsa

Hiç ölüm yokken millet saklandı 11 marttan beri Evde olan mallar çıkalım diyor iyiye gidiş var ne var 50 kişi ölüyor dese ne bir halt yedik pişmanız yanıldık yok hayal alemine devam işte üstat:(

Yukarıdaki cümleleri bir de salgın yüzünden anası, babası, kocası, evladı ölenlere söyleyin bakalım ne diyecekler. Saçmalamanin da bir sınırı vardır. Bu ekonomik çöküntünün sebebi 1.5 ay eve kapanmak değil, o bazılarının bazılarını uyutma söylemi.

Kusura bakma da sen bu zırvaları sürekli tekrarlıyorsun.herhalde etrafında hiç 60 yaş üstü,tansiyon veya şeker hastası akraban yok .ölen ölsün kalan sağlar bizimdir diyorsan da Allah akıl fikir versin.ingiliz başbakanı da senin gibi düşünüyordu adam direkten döndü az daha ölüyordu

Imkansız

Kusura bakma da sen bu zırvaları sürekli tekrarlıyorsun.herhalde etrafında hiç 60 yaş üstü,tansiyon veya şeker hastası akraban yok .ölen ölsün kalan sağlar bizimdir diyorsan da Allah akıl fikir versin.ingiliz başbakanı da senin gibi düşünüyordu adam direkten döndü az daha ölüyordu
Alakası yok yaşlılar zaten şybat ve mart ayında zatürreden vefat ederler havalar ısınınca dışarı çıkmaları bağışıklıkları için elzem madem öyle neden bu haftasonu dışarı çıkılıyor?

Çünkü yaşlılarda ciddi sıkıntılar var sıhhatlerinde içine ettik dediler çoğu yaşlı doğrulamıyor etrafımda çok var ve ben daha çok düşünüyorum merak etme üstat

Saçma dediğini pazar günü uyguluyorlar;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt