Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
maske yok markete gidemiyom
haftasonu kuru ekmek kemircek gibiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bimde veriyorlar galiba. Gir kasiyerlerden iste.maske yok markete gidemiyom
inşallah doğrudurUmduğumuz nokta.Ekli dosyayı görüntüle 80420
inşallah doğrudur
Umduğumuz nokta.Ekli dosyayı görüntüle 80420
Virüsten saklanarak değil bulaşarak bağışıklık kazanacağı bir gerçek ki kasım sonundan beri yazıyorum bunu şimdi mutasyon haberleri geliyor
İnsanlık vebayı aşıyla mı yendi bu ilk pandemi mi
Korkaklığın sonu felaket, yıkım, ekonomik çöküntü ve zayıflamış bağışıklık sistemleridir
Hayır ölümcül de değil ebola, veba, hiv gibi gayet basit bir üsye hep sosyal medya ve internet çağı bebeleri yüzünden
Virüsten saklanarak değil bulaşarak bağışıklık kazanacağı bir gerçek ki kasım sonundan beri yazıyorum bunu şimdi mutasyon haberleri geliyor
Korkaklığın sonu felaket, yıkım, ekonomik çöküntü ve zayıflamış bağışıklık sistemleridir
Hayır ölümcül de değil ebola, veba, hiv gibi gayet basit bir üsye hep sosyal medya ve internet çağı bebeleri yüzünden
İsveç Belarus da var üstatAbd-ispanya-italyayı görüp hala nasıl böyle bir yorum yapıyorsun tuhaf doğrusu..
Aynen yaşlıların bağışıklığını el birliğiyle yok ettik şimdi tutuştular haftasonu birkaç saat salmak zorundalar çoğu yürüyemeyecek ergenler mi hesabını verecek Evde yayılıp yatmak istediler diye aynen katılıyorum üstat ekonomiyi de çökerttilerDediğin %100 doğru ama bu korku medya tarafından sistematik bir şekilde tüm Dünyada pompalandı. Bir noktadan sonra siyasetçiler de aksiyon almak veya alıyormuş gibi görünmek zorunda kaldı oy kaybetmemek için. Bu tüm Dünyada hemen hemen böyle.
Antikor testleri yapıldıkça ortaya çıkıyor zaten. Öldürme oranı %3 değil, %0,03-0,05 civarında. Ölenlerin çoğunluğunda başka rahatsızlıklar var ve bu oran oldukça fazla. Amerika’da bir hastanenin yazdığı ölüm sebebine göre devletten aldığı yardım miktarı değişiyor. Bu sebeple adam kalp krizinden gitmiş olsa dahi öldükten sonra testi pozitif çıkarsa coronadan öldü diyip geçiyorlar daha fazla para alabilmek için.
Sen yaşlıları 2 ay tamamiyle eve tıkar sonra dışarı çıkartırsan bağışıklık ve hareketsizlikten zaten solunum sistemleri çöker.
Benim tek korkum ve çekincem 2. Dalga dedikleri mevzu. Orada ne bok yerler bu virüsü üretenler emin olamıyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kusura bakma da sen bu zırvaları sürekli tekrarlıyorsun.herhalde etrafında hiç 60 yaş üstü,tansiyon veya şeker hastası akraban yok .ölen ölsün kalan sağlar bizimdir diyorsan da Allah akıl fikir versin.ingiliz başbakanı da senin gibi düşünüyordu adam direkten döndü az daha ölüyorduVirüsten saklanarak değil bulaşarak bağışıklık kazanacağı bir gerçek ki kasım sonundan beri yazıyorum bunu şimdi mutasyon haberleri geliyor
Dediğin %100 doğru ama bu korku medya tarafından sistematik bir şekilde tüm Dünyada pompalandı. Bir noktadan sonra siyasetçiler de aksiyon almak veya alıyormuş gibi görünmek zorunda kaldı oy kaybetmemek için. Bu tüm Dünyada hemen hemen böyle.
Antikor testleri yapıldıkça ortaya çıkıyor zaten. Öldürme oranı %3 değil, %0,03-0,05 civarında. Ölenlerin çoğunluğunda başka rahatsızlıklar var ve bu oran oldukça fazla. Amerika’da bir hastanenin yazdığı ölüm sebebine göre devletten aldığı yardım miktarı değişiyor. Bu sebeple adam kalp krizinden gitmiş olsa dahi öldükten sonra testi pozitif çıkarsa coronadan öldü diyip geçiyorlar daha fazla para alabilmek için.
Sen yaşlıları 2 ay tamamiyle eve tıkar sonra dışarı çıkartırsan bağışıklık ve hareketsizlikten zaten solunum sistemleri çöker.
Benim tek korkum ve çekincem 2. Dalga dedikleri mevzu. Orada ne bok yerler bu virüsü üretenler emin olamıyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alakası yok yaşlılar zaten şybat ve mart ayında zatürreden vefat ederler havalar ısınınca dışarı çıkmaları bağışıklıkları için elzem madem öyle neden bu haftasonu dışarı çıkılıyor?Kusura bakma da sen bu zırvaları sürekli tekrarlıyorsun.herhalde etrafında hiç 60 yaş üstü,tansiyon veya şeker hastası akraban yok .ölen ölsün kalan sağlar bizimdir diyorsan da Allah akıl fikir versin.ingiliz başbakanı da senin gibi düşünüyordu adam direkten döndü az daha ölüyordu
İsveç Belarus da var üstat