- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
bu almancilar turkler oraya gelmesin diye burda kolpa yapip vay bize diyor inanmayin oraya gidip almanlari gurbolara karsi orgutleyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
K U D U RVay uckagitcilar vay
Çocuk başına para var mı
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ev kirası kaldıgın bölgeye göre degişir ben 130 metrekare müstakil bahceli evde oturuyom kira elektirik su dogalgaz 870 Euroev kirası ne kadar rtas
ben inanmiyorum zaten, paranin alim gucu daha fazla sonucta, bizden daha iyi yasamalari normalBen normal firmada calışıyom net elime gecen 2600 euro almancıların gecinemiyoz diyenlerine inanmayın az maaşla calışanlarda devletten kira yardımı filan alıyo
İsmaağğğil abe pek bi kudurmuş gibisin.K U D U R
servet baya baya üfürüyor o zmnEv kirası kaldıgın bölgeye göre degişir ben 130 metrekare müstakil bahceli evde oturuyom kira elektirik su dogalgaz 870 Euro
kardesım almancı konusunu uplayında oraya gıdın forumun huzuru kacıyorTUM ALMANCILARILARI -GURBOLARI SENDIKAMA BEKLIYORUM
İsmaağğğil abe pek bi kudurmuş gibisin.
Sakin olalım lütfen
Şimdi üflüyo diyemem münihin göbeginde tabi kira farklı ama mesela az maaş alanlar devlet üstünü belli bi meblaya tamamlıyo bide cogu aldıkları yardımları söylemiyo sade asgari ücretten bahsediyo ama ben cevremde hic asgari ücretle çalışan görmedim genelde daha cok alıyolarservet baya baya üfürüyor o zmn
@Hayri Cund agabey en mantıklı yorumu yapmış.Almanya ile ulkemiz kıyasının yapılması bile komik .Burda 150 200 k olan golf mesela orada ne kadarmış ? Et ne kadar mesela ? Temel gıda maddeleri ? Evi kirayı falan geçtim.
rtas işin özü ordaki asgari ücretliyi burdaki asgari ücretliyle bir tuttu bu yaklaşıma koskoca bir bullshit diyebiliri,z o haldeŞimdi üflüyo diyemem münihin göbeginde tabi kira farklı ama mesela az maaş alanlar devlet üstünü belli bi meblaya tamamlıyo bide cogu aldıkları yardımları söylemiyo sade asgari ücretten bahsediyo ama ben cevremde hic asgari ücretle çalışan görmedim genelde daha cok alıyolar
Ben normal firmada calışıyom net elime gecen 2600 euro almancıların gecinemiyoz diyenlerine inanmayın az maaşla calışanlarda devletten kira yardımı filan alıyo
başkan türkiyede nüfusun %60 ından fazlası asgari ücretle yaşıyor ve hiçbir sosyal yardım ve vergi indirimine tabi değillerBen 1200 euro kazanmiyorum asgari ücret 1200 ama yorum yapamam bu konuda
ama imkansiz gecinemezsin
Zaten kira 800 euri
ceyran 50 euro
Telefon 30 euro
Araba sigorta 30 50 euro
Ve saire derken cüzdani actiginda sinek cikiyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla benim birader de vatanımda vatanım türkiye şöyle türküye böyle almanyada sürünüyoz döncem dedi döndü 1 sene dayanabildi topukları kıcına vura vura geri döndürtas işin özü ordaki asgari ücretliyi burdaki asgari ücretliyle bir tuttu bu yaklaşıma koskoca bir bullshit diyebiliri,z o halde
bu beni baya düşündürdübaşkan türkiyede nüfusun %60 ından fazlası asgari ücretle yaşıyor ve hiçbir sosyal yardım ve vergi indirimine tabi değiller
araba sigortası 30 euro demişsin ortalama bir araç içindir herhalde bu rakam türkiyede 1000-1200 tl arasında ortalama bir araç için.
O yüzden almanya ile türkiyeyi mukayese etme
Var cocuk sayısına göre artıyoVay uckagitcilar vay
Çocuk başına para var mı
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi