Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Valla benim birader de vatanımda vatanım türkiye şöyle türküye böyle almanyada sürünüyoz döncem dedi döndü 1 sene dayanabildi topukları kıcına vura vura geri döndü

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla benim birader de vatanımda vatanım türkiye şöyle türküye böyle almanyada sürünüyoz döncem dedi döndü 1 sene dayanabildi topukları kıcına vura vura geri döndü

610 euro sigorta ödediğin aracın yıllık vergisi nedir?bu beni baya düşündürdü
610 euro oduyorum ben mesela
diger aracın yasdan dolayı 702 euro mesela
ayalik odemedir muhtemelen , uzun yıllar yada sigorta gecmisi nedeniyle
30 euro eger 25-30 sene ehliyetin varsa oda aylikbaşkan türkiyede nüfusun %60 ından fazlası asgari ücretle yaşıyor ve hiçbir sosyal yardım ve vergi indirimine tabi değiller
araba sigortası 30 euro demişsin ortalama bir araç içindir herhalde bu rakam türkiyede 1000-1200 tl arasında ortalama bir araç için.
O yüzden almanya ile türkiyeyi mukayese etme
araç yeni 140 euro ödemiş galeri,oda hibrit olduğu icin yüzde 50 si geri odenecek610 euro sigorta ödediğin aracın yıllık vergisi nedir?
Al işte buyrunVar cocuk sayısına göre artıyo
Vergi motor hacmine ve emisyona göre degişir dizeller mesela daha pahalı ben glk 350 cdi ye 470 ödüyom yıllık vergi610 euro sigorta ödediğin aracın yıllık vergisi nedir?
valla 1400 tl vergi ödüyorum 2016 1.4 dizel aracıma yıllık.araç yeni 140 euro ödemiş galeri,oda hibrit olduğu icin yüzde 50 si geri odenecek
diler eskisi Ford fiesta 56 euro
Rusya ya ne dersin renktaş
çok düşüktü sayıları şimdi 5 bin 6bin vaka açıklıyor günlük
Kaldigin yere göre...Neden ödediğiniz kira bedelini TL ye çeviriyorsunuz anlamış değilim. Burada 2.400 TL alan adam 1.300 TL kira ödüyor yani maaşının %54 ü. Sizin maaşınıza göre kira bedelini oran olarak nedir? Bunu söylerseniz hepimiz aydınlanmış oluruz.
biz kuru ekmek soğan yeriz yine aglamayiz elhamdülillahYuh yani Almancılar da geçinemiyorum diye ağlıyorsa Türkolar ölmüş bitmiştir. Vah bizim milletimize vah.
peki kasko sigorta ayrı ayrımı yoksa genel bir sigorta paketimi var orada?Vergi motor hacmine ve emisyona göre degişir dizeller mesela daha pahalı ben glk 350 cdi ye 470 ödüyom yıllık vergi
turkiyede ki vergiler zaten konuşulacakmış gibi degil ,gercekten araç sahibi olmaktan daha zor olanı sonraki giderler.Gercekten bambaşka bir ülke oldu .valla 1400 tl vergi ödüyorum 2016 model aracıma yıllık.
Çin'deki rakamların ise gerçeği yansıtmadığı iddia eden Trump, ''Çin bir numara. Ölüm oranında bizden çok daha ilerideler.'' diye konuştuÇin çok yalan söylüyor ya, yayınladıkları ölüm rakamlara inanmak için çok naif olmak lazım.
300 euroyla 1 ay geçinmek kolay oluyor mu
Sigorta senin siciline baglı kaza yapmadıkca düşüyo ve arabadan arabayada fark ediyo normal zorunlu sigorta mecbur onun haricinde Teilkasko var ona araban calınırsa yabani hayvana filan carparsan onlarıda kapsıyo bide tam kasko var hepsinin dahil oldugupeki kasko sigorta ayrı ayrımı yoksa genel bir sigorta paketimi var orada?