Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu beni baya düşündürdü
610 euro oduyorum ben mesela
diger aracın yasdan dolayı 702 euro mesela

ayalik odemedir muhtemelen , uzun yıllar yada sigorta gecmisi nedeniyle
610 euro sigorta ödediğin aracın yıllık vergisi nedir?

başkan türkiyede nüfusun %60 ından fazlası asgari ücretle yaşıyor ve hiçbir sosyal yardım ve vergi indirimine tabi değiller
araba sigortası 30 euro demişsin ortalama bir araç içindir herhalde bu rakam türkiyede 1000-1200 tl arasında ortalama bir araç için.

O yüzden almanya ile türkiyeyi mukayese etme
30 euro eger 25-30 sene ehliyetin varsa oda aylik
Ben senede 1300 euro veriyorum sigortaya

Yuh yani Almancılar da geçinemiyorum diye ağlıyorsa Türkolar ölmüş bitmiştir. Vah bizim milletimize vah.

Neden ödediğiniz kira bedelini TL ye çeviriyorsunuz anlamış değilim. Burada 2.400 TL alan adam 1.300 TL kira ödüyor yani maaşının %54 ü. Sizin maaşınıza göre kira bedelini oran olarak nedir? Bunu söylerseniz hepimiz aydınlanmış oluruz.
Kaldigin yere göre...
Yüzde 60-70i gidende var 20-30da

valla 1400 tl vergi ödüyorum 2016 model aracıma yıllık.
turkiyede ki vergiler zaten konuşulacakmış gibi degil ,gercekten araç sahibi olmaktan daha zor olanı sonraki giderler.Gercekten bambaşka bir ülke oldu .

almanya kıyas icin zaten çok çok uçuk bir ülke. sosyal bir devlet ,bizimkiler de iyi somuruyor yeri geldiginde ,sigortayı eksik gösterip maasini tam alıp yardımları sömürmeleri gibi ,binlerce zurnalık duyuyoruz.

Çin çok yalan söylüyor ya, yayınladıkları ölüm rakamlara inanmak için çok naif olmak lazım.
Çin'deki rakamların ise gerçeği yansıtmadığı iddia eden Trump, ''Çin bir numara. Ölüm oranında bizden çok daha ilerideler.'' diye konuştu

Evet arkadaşlar artık şu konuyu kapatalım

peki kasko sigorta ayrı ayrımı yoksa genel bir sigorta paketimi var orada?
Sigorta senin siciline baglı kaza yapmadıkca düşüyo ve arabadan arabayada fark ediyo normal zorunlu sigorta mecbur onun haricinde Teilkasko var ona araban calınırsa yabani hayvana filan carparsan onlarıda kapsıyo bide tam kasko var hepsinin dahil oldugu

İran'da da durum normalleşiyor gibi aktif vakaları 20 k civarında şu an
Günlük bin küsür vaka açıklıyorlar

Kazma 1 alamancı yüzünden konu uzamış, zaten 2 saniye google ederseniz Almanya'da minimum saatlik ücretin 9,35 olduğunu görürsünüz. Sen 1200 kazanıyorsan başka bir iş yapacak kadar daha vaktin kalıyor demektir. Ayrıca araba fiyatları, beyaz eşya fiyatı, yeme içme fiyatına bakarsanız bizim ülkeyle kıyaslamak komedi. Iq su yaşından küçük adamları foruma üye yapmayın o zaman konu uzamamış olur bizde gerilmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt