- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Velileri götürebilecek sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Velileri götürebilecek sanırım
Mikrobiyoloji gerçekten karmaşık bir alan . Türkiye İtalya ve İspanya beraber seyreden bir düşüş yaşamasına rağmen Amerika ve İngiltere uzun süredir hem vaka hem ölümlerde hala en azından belli bir seviyenin altına düşemediler.Virüs gerçekten güç kaybediyordur belki de bizdeki yeni vakalarında eskiye göre çok hafif semptom gösterdiğini söylüyor bütün doktorlar. İnşallah öyle gelir bu işin sonu.
Oytun erbaşı acaba haksız yere mi linçledikMikrobiyoloji gerçekten karmaşık bir alan . Türkiye İtalya ve İspanya beraber seyreden bir düşüş yaşamasına rağmen Amerika ve İngiltere uzun süredir hem vaka hem ölümlerde hala en azından belli bir seviyenin altına düşemediler.
Bir de çok aşırı yükselen ülkeler var Güney Amerika ülkeleri ve Hindistan'daki vakalar birden yükseldi mesela . Keza Rusya da her gün 8 bin açıklamaya devam ediyor.
Sanırım virüs farklı ırklara da farklı şekillerde etkiliyor olabilir.
Ölüm anlamında değerlendirdiğimizde ben gerçekten bu ülkelere göre şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Umarım vefat kısmında 0 yazan günleri de çok kısa zamanda görürüz.
Brezilya 26 bin vaka açıklamış. Oha yav ne demek bu
Yoksulluk ülkede uçuşa geçmiş durumda sanırım bunun etkisi bi hayli fazlaBrezilya 26 bin vaka açıklamış. Oha yav ne demek bu
ne demişti kiOytun erbaşı acaba haksız yere mi linçledik![]()
Türk ırkında fazla etkili olmayacak gibi bişey demiştine demişti ki
Vücudu farklı çevre koşullarına adapte olmuş insanlarda farklı etki göstermesi normal değil mi zatenMikrobiyoloji gerçekten karmaşık bir alan . Türkiye İtalya ve İspanya beraber seyreden bir düşüş yaşamasına rağmen Amerika ve İngiltere uzun süredir hem vaka hem ölümlerde hala en azından belli bir seviyenin altına düşemediler.
Bir de çok aşırı yükselen ülkeler var Güney Amerika ülkeleri ve Hindistan'daki vakalar birden yükseldi mesela . Keza Rusya da her gün 8 bin açıklamaya devam ediyor.
Sanırım virüs farklı ırklara da farklı şekillerde etkiliyor olabilir.
Ölüm anlamında değerlendirdiğimizde ben gerçekten bu ülkelere göre şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Umarım vefat kısmında 0 yazan günleri de çok kısa zamanda görürüz.
Allahın ordusu dunyaya zulmeden abdden mazlumun ahını alıyor.