Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Virüs gerçekten güç kaybediyordur belki de bizdeki yeni vakalarında eskiye göre çok hafif semptom gösterdiğini söylüyor bütün doktorlar. İnşallah öyle gelir bu işin sonu.
Mikrobiyoloji gerçekten karmaşık bir alan . Türkiye İtalya ve İspanya beraber seyreden bir düşüş yaşamasına rağmen Amerika ve İngiltere uzun süredir hem vaka hem ölümlerde hala en azından belli bir seviyenin altına düşemediler.
Bir de çok aşırı yükselen ülkeler var Güney Amerika ülkeleri ve Hindistan'daki vakalar birden yükseldi mesela . Keza Rusya da her gün 8 bin açıklamaya devam ediyor.
Sanırım virüs farklı ırklara da farklı şekillerde etkiliyor olabilir.
Ölüm anlamında değerlendirdiğimizde ben gerçekten bu ülkelere göre şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Umarım vefat kısmında 0 yazan günleri de çok kısa zamanda görürüz.

Mikrobiyoloji gerçekten karmaşık bir alan . Türkiye İtalya ve İspanya beraber seyreden bir düşüş yaşamasına rağmen Amerika ve İngiltere uzun süredir hem vaka hem ölümlerde hala en azından belli bir seviyenin altına düşemediler.
Bir de çok aşırı yükselen ülkeler var Güney Amerika ülkeleri ve Hindistan'daki vakalar birden yükseldi mesela . Keza Rusya da her gün 8 bin açıklamaya devam ediyor.
Ölüm anlamında değerlendirdiğimizde ben gerçekten bu ülkelere göre şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Umarım vefat kısmında 0 yazan günleri de çok kısa zamanda görürüz.
Oytun erbaşı acaba haksız yere mi linçledik😂😂😂

Kendisine dokunmayacak bir olay olsa bizimkininde Bolsonaro gibi davranacağına yüzde 1 milyon eminim ama o cesaretin kırıntısı dahi yok:d Yoksa bizimki virüs yok dünya oyun yapıyor dese ülkenin yarısı iplemez adım gibi eminim.

Vücudu farklı çevre koşullarına adapte olmuş insanlarda farklı etki göstermesi normal değil mi zaten

Rusya, Brezilya, Hindistan, Türkiye bambaşka çevre koşullarında mesela o yüzden illaki etkisi farklı olur.

Tabii bu kadar net bir farka sebep olması normal olmayabilir.

Güney Kore'de koronavirüs (COVID-19) vakalarının artışa geçmesi üzerine bir süre önce açılan okullar yeniden kapatıldı.
Yetkililer, vakalardaki artış nedeniyle çarşamba günü açılan 500'den fazla okulun yeniden kapatıldığı bilgisini paylaştı.

Kore Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (KCDC), dün yaptığı açıklamada, ülkede bir günde 79 yeni vaka görüldüğünü, bunun da "son 50 gündeki en yüksek artış" olduğunu duyurmuştu.

Güney Kore'de, COVID-19 nedeniyle 11 bin 344 vaka görülürken, 269 kişi hayatını kaybetti.

Rusya
+8.952 vaka +181 ölüm

Meksika
+3.227 vaka +371 ölüm

İran
+2.282 vaka +57 ölüm

Allahın ordusu dunyaya zulmeden abdden mazlumun ahını alıyor.
1590842253149.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt