Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
bu işin bittiği gerçeğiyle yüzleşelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitmezse söverim.bu işin bittiği gerçeğiyle yüzleşelim
tıp konusundaki engin bilgilerime güvenebilirsinBitmezse söverim.
o da güzel hikaye kardeşbu işin bittiği gerçeğiyle yüzleşelim
manitalar için şehir değiştirmen önünde bir engel kalmadı mutlu olman lazımo da güzel hikaye kardeş
manitaya diye çıkıp sana gelecemmanitalar için şehir değiştirmen önünde bir engel kalmadı mutlu olman lazım
Bunlar yeni seyler degil ki. Bazi seylerle yasamaya alismaniz lazim. Her canliya virüs tasiyormus gibi bakarsan psikolojin alt üst olur.Bugün 2.5 ay sonra ilk defa metrobüs kullandım. İşe gidiş , işten dönüş saatlerinden kaçınarak öğlen gittim çalıştığım ofise bir kaç evrak işi için. Bu beyinsiz halkla yaşamak sınanacağım en beter şey olacak sanırım hayat boyu. Metrobüste maskeyi burnu açık takanlar , dolu metrobüse binmeye çalışanlar , oturulmayacak koltuklara oturmaya çalışanlar bu beyinsizlere virüs ortadayken dolaşım serbestliği vermek daha büyük bir beyinsizlik. Çok büyük bedeller ödenir bu şekilde gezinmeyle. Bunlar gebermeyi hakediyorlar fakat gelgelelim bizim gibi dikkatli hareket eden , bilinçli insanlara da bulaştıracaklar bu boku.
65 yaşında , hayatı boyunca 7-8 kere ameliyat geçirmiş kronik hasta bir annem var, ahkam kesmek kolay. Her canlı virüs taşıyor olabilir malum iq fakiri bir ülkede yaşıyorum. Şöyle aptallıkları meşrulaştırmayın , azıcık uğraşla bir maymuna bile doğru şekilde maske takmayı öğretebilirsin.Bunlar yeni seyler degil ki. Bazi seylerle yasamaya alismaniz lazim. Her canliya virüs tasiyormus gibi bakarsan psikolojin alt üst olur.
İtalyanlar, Fransızlar, İngilizler, Kanadalılar vs. de çok zeki oldukları için vaka sayıları bizden ileride değil mi?65 yaşında , hayatı boyunca 7-8 kere ameliyat geçirmiş kronik hasta bir annem var, ahkam kesmek kolay. Her canlı virüs taşıyor olabilir malum iq fakiri bir ülkede yaşıyorum. Şöyle aptallıkları meşrulaştırmayın , azıcık uğraşla bir maymuna bile doğru şekilde maske takmayı öğretebilirsin.
İtalyanlar, Fransızlar, İngilizler, Kanadalılar vs. de çok zeki oldukları için vaka sayıları bizden ileride değil mi?
Onu geçtim en başarılı atlatan ülkelerden biri Türkiye.