Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ulke hafifte olsa normale donmeye basladigina gore bizim futbolcularda skatlanmaya baslayabilir.

Iran bugün +3500 vaka acikladi.. Tüm zamanlarin en yüksek günlük vaka sayisi. 2. Dalga bekledigimden erken basladi. Bizimkilerde kapilari acmis irana ama sadece nakliye sirketleri icin diye duydum.

Bu iş bitti virüs mutasyona ugramıs

20200604_202430.webp

Bugün 2.5 ay sonra ilk defa metrobüs kullandım. İşe gidiş , işten dönüş saatlerinden kaçınarak öğlen gittim çalıştığım ofise bir kaç evrak işi için. Bu beyinsiz halkla yaşamak sınanacağım en beter şey olacak sanırım hayat boyu. Metrobüste maskeyi burnu açık takanlar , dolu metrobüse binmeye çalışanlar , oturulmayacak koltuklara oturmaya çalışanlar bu beyinsizlere virüs ortadayken dolaşım serbestliği vermek daha büyük bir beyinsizlik. Çok büyük bedeller ödenir bu şekilde gezinmeyle. Bunlar gebermeyi hakediyorlar fakat gelgelelim bizim gibi dikkatli hareket eden , bilinçli insanlara da bulaştıracaklar bu boku.
Bunlar yeni seyler degil ki. Bazi seylerle yasamaya alismaniz lazim. Her canliya virüs tasiyormus gibi bakarsan psikolojin alt üst olur.

Bunlar yeni seyler degil ki. Bazi seylerle yasamaya alismaniz lazim. Her canliya virüs tasiyormus gibi bakarsan psikolojin alt üst olur.
65 yaşında , hayatı boyunca 7-8 kere ameliyat geçirmiş kronik hasta bir annem var, ahkam kesmek kolay. Her canlı virüs taşıyor olabilir malum iq fakiri bir ülkede yaşıyorum. Şöyle aptallıkları meşrulaştırmayın , azıcık uğraşla bir maymuna bile doğru şekilde maske takmayı öğretebilirsin.

65 yaşında , hayatı boyunca 7-8 kere ameliyat geçirmiş kronik hasta bir annem var, ahkam kesmek kolay. Her canlı virüs taşıyor olabilir malum iq fakiri bir ülkede yaşıyorum. Şöyle aptallıkları meşrulaştırmayın , azıcık uğraşla bir maymuna bile doğru şekilde maske takmayı öğretebilirsin.
İtalyanlar, Fransızlar, İngilizler, Kanadalılar vs. de çok zeki oldukları için vaka sayıları bizden ileride değil mi?

Onu geçtim en başarılı atlatan ülkelerden biri Türkiye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt