Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahan olduğunu farketmedim, bu millet mizahı ne sanıyor acaba dedim. Sosyolojik çıkarımlarla meşgulken Şahan Gökbakar olduğunu görünce önce gülümsedim, sonra nerede eski Şahan nerede şimdiki şaklaban dedim. Bu kadar düşmüş olamaz bu adam yazık.. Recep İvedik 2den sonraki filmlerini de izlemedim, eğer espiri anlayışı bunun gibiyse Cumali Ceber filminin fragmanı bundan daha kaliteli espiriler içeriyor. Yazık..

1591637875044.webp

testlerin pozitif çıkma oranı

2 Haziran: %2,4
3 Haziran: %1,7
4 Haziran: %1,8
5 Haziran: %1,6
6 Haziran: %2,4
7 Haziran: %2,6
8 Haziran: %2,5

aktif vaka 25.030

Baştan beri virüsün insan vücuduna adapte olnası için zayıflaması grrektiğini konuşuyoruz. Ee beklenen gerçekleşiyor inşallah

yav ne virüsmüş arkadaş her sene zaten grip ve benzeri virüslerden bundan çok daha fazlası ölüyordu bu zaten daha önceki senelerdede ölümlere sebep olan bir virüs kronik rahatsızlığı bulunanlarda ve ileri yaştaki hastalarda ne çok tantanasını yaptılar ya.

Şu hastalık ve yarattığı korku umarım artık biter.

Geçmişte de salgınlar oldu. Ama hiç biri bu kadar yüksek seviyede alarm yaratmadı.

Mutasyon mu olur
Etkin tedavi mi olur

Bir şekilde çözülmeli artık.

Ne psikoloji ne de ekonomiler kaldırmayacak durumda.

Valla ben artık pek korkmuyorum. Hastalık etkisini yitirdi herhal. Benim birkaç arkadasin buna yakalanıp cok hafif atlatması da bu durumumda etkili.

Şu ana kadar görülen vakaların %50den fazlası hastaneye bile gitmeden evde karantina ile tedavi oldular yani hastaneye yatan aslında çok düşük bir kesim oldu

3 aydır üç maskeyle çalışıp tulum üstüne yapışan bizleri anlamışız olursunuz 10 dakikalıgına :)
Ben de 1,5 aydır çalışıyorum.
Baştan ffp1 kağıt maske verdiler, günde 2 tane.
Şu an bez maske kullanıyoruz.
Herkese 5 tane verdiler yıka yıka kullan, mis gibi.

Gscimbom mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt