Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maske takılmıyor derken açık sokaktan mı bahsediyorsunuz yoksa kapalı alanlardan mı
sent via GSC
Maske takılmıyor derken açık sokaktan mı bahsediyorsunuz yoksa kapalı alanlardan mı
sent via GSC
Bu virus kiminin yuvasını kiminin de yuva kurma hayallerini yikiyor yaw.Dün işlerim vardı haftasonu serbest olmuşken onları halletmek için tüm gün dışarıdaydım. Ama burada da maske takmak, hijyen kurallarına uymak ve mesafeye dikkat etmek hak getire. Bunları denetleyecek adamlar bile maske takmıyorlar. İnşallah artış göstermez ama böyle olursa 1-2 hafta sonra bunun acısı çok olabilir.
Restoranda zaten ancak giriş çıkış lavabo da falan takılabilir yoksa yemek yerken falan yapamazsın ki.Valla restaurantların kapalı alanlarında takılmıyor pek. Yemek yerken zor zaten.
Millet masaya koyup, tekrar takıyor gördüğüm.
Sokakta takan insan sayısı düşük burda da, çok kalabalık olmadığı sürece bunda pek yadırganacak birşey de yok bence açıkçası.Markette zorunlu diye takıyorlar sadece
Alay, kinaye veya küçümseme anlamı kazandırılmak istenen sözden hemen sonra yay ayraç içinde ünlem işareti kullanılır.Yahu neyin aydınından bahsediyorsun neyi başarmışlar aydın diyorsun gereksiz , boş beleş insanlar işte 2 tarafta da yığınla var.
sent via GSC
Market otobüs ve metroda zorunlu zaten takmayan olursada linç ederler muhtemelen:d Sokaklar ve parklarda insanlar takmıyor ama ve çok kalabalık. Sokakta maskeyle yürümek sana bişey kaybettirmez yani ne bilim arada indirirsin maskeyi falan da tamamen maskesiz çıkmak garip geliyor bana.
Valla hiç takmamaktan iyidir:dMaskeyi indirip indirip tekrar takmak da pek mantikli gelmiyor bana koruma konusunda.
Evet işte bu yüzden sokakta yürürken artık takmıyorum. Teksen ve sokak da kalabalık değilse zaten maske takmanın hiçbir anlamı yok. Bu havalarda daha başka sağlık sorunlrı çıkarır maskeAntalya'da bir doktor arkadaşım corona vakasının çok azaldığını fakat çeşitli ağır bakteriyel rahatsızlıklar geldiğini söyledi. Sebebininde bir maskeyi gün boyunca takmaktan kaynaklandığını düşündüğünü söyledi. Sıcakta tek maskeyle gün boyu geziyorsanız eğer, sıcaklık, nem ve nefesten kaynaklı olarak maskenizde bakterilerin çoğalmasına yardımcı oluyorsunuz demektir dedi. Dikkat edin, maskenizi 2 saate bir en geç değiştirin.
Sana takıcam sonunda.Takmayin yaw
Bu virus kiminin yuvasını kiminin de yuva kurma hayallerini yikiyor yaw.
Bazen bu adam gibi oluyorum