Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dünya saglık örgütü kadar bos bir olusum gormedım başlarda hastalıgın süper bulasıcıları var semptom göstermeyenler falan dıyorlardı

simdi semptom göstermeyenler daha az bulastırıyor diyorlar

semptom göstermeyenler baştan beri daha az bulastırıyor bunun icin prof olmaya gerek yok

Bizim milletin kafasına vura vura bişeyler yaptırılabiliyor anca, yasak gelmesine gerek yok da maske ve toplu taşıma konusuna bir çözüm bulunması lazım.

bu dünya saglık örgütü kadar bos bir olusum gormedım başlarda hastalıgın süper bulasıcıları var semptom göstermeyenler falan dıyorlardı

semptom göstermeyenler baştan beri daha az bulastırıyor bunun icin prof olmaya gerek yok
Bu dsö gerizekalı bir şey. Ben artık ciddiye almıyorum

dsö bi halta yaramıyor diye nekadar torpilli varsa doldurmuşlar herhalde. 3 aydır her açıklamaları skandal

en basından beri hiç bir tutarlı açıklamaları yok zaten. şu virüsün en başında ne biliyosak hala ordayız bence. tek artımız hastaneleri bu virüse karşı hazırlamak. başka da gram ilerleyemedi dünya bu virüs hakkında.

adamlar daha yeni maske tavsiyesinde bulunmuş ;D
bir de bir ara maske korumaz sadece dışarı bulaştırmayı engeller faln muhabbeti vardı, ulan tamam işte herkes takarsa gizli taşıyıcıdan flan korunmuş olur millet, ne tuhaf bi kurum bu

Für alle anderen mehr als 160 Länder der Welt, die sogenannten Drittstaaten, gilt die Reisewarnung folglich über den 15. Juni hinaus weiter, und zwar bis zum 31.08.2020. Das trifft vor allem beliebte Länder wie die Türkei, Ägypten, Tunesien und Marokko zur Hauptreisezeit der Deutschen, nämlich den Sommerurlaub.

almanya seyahat uyarisini türkiye gibi ülkeler icin 31 agustosa kadar uzatti.
bu uyariya ragmen bu ülkelere seyahat edenlerin saglik sigortasi gecerli olmuyormus. araba sigortasi falan da gecersiz sayilir mi bilmiyorum onunla ilgili bir sey bulamadim.
benim oturdugum sokaktaki hemen hemen tüm almancilar yaz tatilinde türkiyeye gidecek.
bol bol magdur edebiyati dinleriz yine.
büyük rezaletler yasanmaz umarim. :/

EaP3BknWsAEOu-3

Antikor testlerinede baslandi Turkiyede diye okudum. Bununla birlikte genel bağışıklılık durumu test edilecektir ulke genelinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt