Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin ile ilgili güzel dileklerimize ``ırkçılar`` şeklinde cevap verenler umuyorum Çin virüsüne yakalanıp nefessiz kalmanın , ölüm korkusunun ne olduğunu öğrenirler. Dünyanın sürdürülebilirliğini tehlikeye atacak herhangi bir ırk yok olmayı hakediyor. Virüsü dünyadan gizle , virüsü uçuşlarla vs. bütün dünyaya yay , üzerinde binlerce ölünün vebali olsun , sonra sövünce ırkçılar rererörö. İyi ki ırkçı diye bir kelime var yoksa cümle kuramaz bunlar anasını satayım. Öyle sihirli bir kelimedir ki en aptalca fikri avunuyor olsanız bile bu kelimeyi cümle içinde kullanırsanız sizi dikkate değer kılıyor belli bir güruhun gözünde.

Çin ile ilgili güzel dileklerimize ``ırkçılar`` şeklinde cevap verenler umuyorum Çin virüsüne yakalanıp nefessiz kalmanın , ölüm korkusunun ne olduğunu öğrenirler. Dünyanın sürdürülebilirliğini tehlikeye atacak herhangi bir ırk yok olmayı hakediyor. Virüsü dünyadan gizle , virüsü uçuşlarla vs. bütün dünyaya yay , üzerinde binlerce ölünün vebali olsun , sonra sövünce ırkçılar rererörö. İyi ki ırkçı diye bir kelime var yoksa cümle kuramaz bunlar anasını satayım. Öyle sihirli bir kelimedir ki en aptalca fikri avunuyor olsanız bile bu kelimeyi cümle içinde kullanırsanız sizi dikkate değer kılıyor belli bir güruhun gözünde.
Çin için duyar kasanlar şerefsizliğin en önde bayrak taşıyanlarıdır.

Amerikalilar geri zekali agbi yaa

Cini haritadan silelim agbii yaaaa

Bizim pasa ruslari napmis savasta bilion mu agbii yaaa

Cocuk gibisiniz tek farkiniz yasiniz nedeniyle yaptiginizin nefret sucu olmasi

çının teknolojısını gectım tükürügüyle bogacagı bır ulusa mensup kısılerden ıddıalı acıklamalar

İrkcilik ve nefret soylemleri ceza almayinca adamlar hizini alamayip irkcilik yapmayin diyenlere bile geberin - serefsizler gibi ifadeler kullanabiliyor . Forum yonetimi ne ise yarar ne ile mesgul merak ediyorum . İrkci ve nefret soylemleri site kurallarina gore sucken Turk olmayana soylenenler ceza almiyor sitede yetmiyor simdi alenen hakaretler basladi . İste yeni GSC 👍

Dünya etkisi altına alan koronavirüs salgının salgının başladığı Çin'de kedi ve köpek eti satışını yasaklanmasının ardından, yapılan denetim sonucu 700 kedinin tüketilmek üzere canlı olarak kafesler içinde yakalandığı bildirildi.

İrkcilik ve nefret soylemleri ceza almayinca adamlar hizini alamayip irkcilik yapmayin diyenlere bile geberin - serefsizler gibi ifadeler kullanabiliyor . Forum yonetimi ne ise yarar ne ile mesgul merak ediyorum . İrkci ve nefret soylemleri site kurallarina gore sucken Turk olmayana soylenenler ceza almiyor sitede yetmiyor simdi alenen hakaretler basladi . İste yeni GSC 👍
İşte az evvel bahsettiğim tipleme tam olarak bu. Bu tepkiye sebebiyet veren 50 tane argüman sun , hiçbirisine cevap alamayıp ``Irkçısınız da ırkçısınız.`` ağlamalarıyla dolu bu cevabı al. Tatlı su hümanistleri sizi. Virüs sürecinden evvel eminim buradaki bir tek kimse dahi Çin hakkında bu şekilde konuşmazdı. Çünkü buradaki kimsenin bu toplumun rezil beslenme alışkanlıklarıyla ilgili bir bilgisi yoktu. İnsanlık tarihi boyunca kaç tane virüsün malum yerlerden çıktığı ortada. İnsanlar buna tepki göstermeyip ne yapacaklar ? Binlerce insan bir tane ülkenin aptalca politikaları , totaliterliği ve bir milyar nüfuslu bu ülke insanının bulduğu her boku yemeye çalışmasından mütevellit acı çekiyor şuan. Yıllarca etkisi sürecek ekonomik buhranı ve bunların artçılarını söylemiyorum bile.

Son olarak hem bu forumda hem sosyal medyadaki SJW faşizminden gına geldi. Irkçı yaftası yiyenlerden biri olan ben geçen hafta burada bir Türk olarak Türkleri eleştirdim diye ``Yürü git beğenmiyorsan.`` tepkisi aldım. Dünyanın son yüzyılda gördüğü en büyük felaketlerden birine sebep olan milleti eleştirdiğimizde ise ırkçı oluyoruz. Bir salın insanları kimse sizin gibi orta yolcu olmak zorunda değil.

Keske daha once haber verseydim orada bir hatam var haklisin

Bu ev kredileri galiba her ev icin ucretin tamami olarak cikmiyormus mesela 500 binlik eve 100 bin cikan fln oluyormus duydun mu oyle bir sey bosuna ekspere para kaptirmis millet
Yani bu bilinen bir durumdur ev eskidikçe krebilitesi düşer.

20+ eve normalde kredi verilmez ama ederi iyise verilebilir. Eksperler böyle böyle hoplatıyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt