Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte az evvel bahsettiğim tipleme tam olarak bu. Bu tepkiye sebebiyet veren 50 tane argüman sun , hiçbirisine cevap alamayıp ``Irkçısınız da ırkçısınız.`` ağlamalarıyla dolu bu cevabı al. Tatlı su hümanistleri sizi. Virüs sürecinden evvel eminim buradaki bir tek kimse dahi Çin hakkında bu şekilde konuşmazdı. Çünkü buradaki kimsenin bu toplumun rezil beslenme alışkanlıklarıyla ilgili bir bilgisi yoktu. İnsanlık tarihi boyunca kaç tane virüsün malum yerlerden çıktığı ortada. İnsanlar buna tepki göstermeyip ne yapacaklar ? Binlerce insan bir tane ülkenin aptalca politikaları , totaliterliği ve bir milyar nüfuslu bu ülke insanının bulduğu her boku yemeye çalışmasından mütevellit acı çekiyor şuan. Yıllarca etkisi sürecek ekonomik buhranı ve bunların artçılarını söylemiyorum bile.

Son olarak hem bu forumda hem sosyal medyadaki SJW faşizminden gına geldi. Irkçı yaftası yiyenlerden biri olan ben geçen hafta burada bir Türk olarak Türkleri eleştirdim diye ``Yürü git beğenmiyorsan.`` tepkisi aldım. Dünyanın son yüzyılda gördüğü en büyük felaketlerden birine sebep olan milleti eleştirdiğimizde ise ırkçı oluyoruz. Bir salın insanları kimse sizin gibi orta yolcu olmak zorunda değil.
Sana ciddi ciddi anlatmayacağım sadece en sade şekilde şöyle söyleyebilirim : Türk hükümeti şu an bir hastalığı saklasa yahut dünyanın herhangi bir yerine bomba atıp birilerini öldürse kesinlikle Türk hükümeti kötü bir şey yapmış olur fakat ben bireysel olarak bundan sorumlu olmam direkt olarak . Bir Fransız ya da Alman ya da her nereliyse çıkıp Bu türkler gebersin aşağılık barbarlar derse hükümetin yaptıklarından dolayı sucu olmayan Türk ırkına mensup diğer insanları da yaftalamış olur ki bu tam olarak ırkçılıktır ne var ki ırkçılar genelde ırkçılık yapıyorum demez zaten . Bununla beraber şu zamana kadar Türk hükümeti hükümetleri onlarca hukuksuzluk yapmıştır elbet bircok insanın canını yakmıştır ama bu herhangi birinin türk halkı aşağılık türk halkı şöyle böyle demesini aklamaz zira bu ırkçılıktır . Bu sitedeki son mesajımı attım senden ricam alıntılayıp durma . Hatta alıntılamayasın diye mesajın girişinde uslubuna cevaben bir uslup kullanmıştım onu da siliyorum şimdi .

Bu dünyanın en büyük sorunu cahillik, yobazlık ve ırkçılıktır... Dünyanın dedim çünkü her yerde mevcut bu üçü maalesef...

NOT: Çinlileri sevmiyorum yalnız söyleyeyim...

Sana ciddi ciddi anlatmayacağım sadece en sade şekilde şöyle söyleyebilirim : Türk hükümeti şu an bir hastalığı saklasa yahut dünyanın herhangi bir yerine bomba atıp birilerini öldürse kesinlikle Türk hükümeti kötü bir şey yapmış olur fakat ben bireysel olarak bundan sorumlu olmam direkt olarak . Bir Fransız ya da Alman ya da her nereliyse çıkıp Bu türkler gebersin aşağılık barbarlar derse hükümetin yaptıklarından dolayı sucu olmayan Türk ırkına mensup diğer insanları da yaftalamış olur ki bu tam olarak ırkçılıktır ne var ki ırkçılar genelde ırkçılık yapıyorum demez zaten . Bununla beraber şu zamana kadar Türk hükümeti hükümetleri onlarca hukuksuzluk yapmıştır elbet bircok insanın canını yakmıştır ama bu herhangi birinin türk halkı aşağılık türk halkı şöyle böyle demesini aklamaz zira bu ırkçılıktır . Bu sitedeki son mesajımı attım senden ricam alıntılayıp durma . Hatta alıntılamayasın diye mesajın girişinde uslubuna cevaben bir uslup kullanmıştım onu da siliyorum şimdi .
Sen ciddi ciddi anlatsan ne olur anlatmasan ne olur ? Verdiğin tepkilerden ne kadar yüzeysel şekilde algıladığın ortada verilen tepkiyi. Senin bana ırkçı demen beni ırkçı yapmıyor keza. Verdiğin örnek konuyla bağlantısı olmayan bir örnek. Çünkü bu millete mensup insanların kendileri gidip hayvan pazarlarından aldıkları vahşi hayvanları tüketiyor. O yüzden buradaki direkt suçlu bu hayvanları tüketenlerdir. Hükümetlerinin yaptıkları ihmaller de ayrı bir konu. Örnek olarak verdiğin şeye cevaben de şunu söyleyeyim , Türk hükümetinin yaptığı bir hukuksuzluktan o hükümeti seçen halk da aynı derecede sorumlu ve suçludur. Kaldı ki hukuksuzluktan çok daha büyük bir sorun var burada, pandemiye sebebiyet verdiler bu adamlar aynı SARS'ta yaptıkları gibi. Ya çok daha öldürücü bir virüs olsaydı ? Birdahakinin olmayacağını , insan ırkını komple yok etmeyeceğini kim garanti ediyor ? Bu mu mühim yoksa bir iki tane romantikten ırkçı yaftası yemek mi ? Günümüz dünyasında herhangi bir konuda fikir beyan edildiğinde ırkçı ilan edilmek zaten çok olağan bir şey. Duyar için tetikte bekliyorsunuz çünkü.
Son mesajını mı attın neyi attın beni ilgilendirmez , bir şey yazıyorsan cevabını alacaksın.

İrkcilik ve nefret soylemleri ceza almayinca adamlar hizini alamayip irkcilik yapmayin diyenlere bile geberin - serefsizler gibi ifadeler kullanabiliyor . Forum yonetimi ne ise yarar ne ile mesgul merak ediyorum . İrkci ve nefret soylemleri site kurallarina gore sucken Turk olmayana soylenenler ceza almiyor sitede yetmiyor simdi alenen hakaretler basladi . İste yeni GSC 👍
Yonetim senin rahatsiz ve totaliter siyasi anlayasini mi uygulayacak?

Kahrolsun amerika amerikanlar deyince tamam allah belani versin cin ve cinliler diyince irkcilik. oldu canim.
cinin totaliter ve kommunist rejimi yuzunden suan senin sevdiklerin veya benim sevdiklerimi kayipetmis olabilirdik. evet bati zayif kaldi hic bi bokda yapamiyorlar ne yaptirim yapabilecekler ne de ikna edebilecekler. biz hala aman irkcilik yapmayalim diyeleim. cinde batili arkadaslarimiza ne yapiyorlar iki dk bi reddite girin bakin bakalim. birakin artik normatif olmaya ya sikilmadiniz mi daha abilik yapmaya calismaya? biraz prakmatik olun.

Sen ciddi ciddi anlatsan ne olur anlatmasan ne olur ? Verdiğin tepkilerden ne kadar yüzeysel şekilde algıladığın ortada verilen tepkiyi. Senin bana ırkçı demen beni ırkçı yapmıyor keza. Verdiğin örnek konuyla bağlantısı olmayan bir örnek. Çünkü bu millete mensup insanların kendileri gidip hayvan pazarlarından aldıkları vahşi hayvanları tüketiyor. O yüzden buradaki direkt suçlu bu hayvanları tüketenlerdir. Hükümetlerinin yaptıkları ihmaller de ayrı bir konu. Örnek olarak verdiğin şeye cevaben de şunu söyleyeyim , Türk hükümetinin yaptığı bir hukuksuzluktan o hükümeti seçen halk da aynı derecede sorumlu ve suçludur. Kaldı ki hukuksuzluktan çok daha büyük bir sorun var burada, pandemiye sebebiyet verdiler bu adamlar aynı SARS'ta yaptıkları gibi. Ya çok daha öldürücü bir virüs olsaydı ? Birdahakinin olmayacağını , insan ırkını komple yok etmeyeceğini kim garanti ediyor ? Bu mu mühim yoksa bir iki tane romantikten ırkçı yaftası yemek mi ? Günümüz dünyasında herhangi bir konuda fikir beyan edildiğinde ırkçı ilan edilmek zaten çok olağan bir şey. Duyar için tetikte bekliyorsunuz çünkü.
Son mesajını mı attın neyi attın beni ilgilendirmez , bir şey yazıyorsan cevabını alacaksın.
Ok.

Dünya geneli günlük toplam vaka sayısı çok fazla artmış
Dün 141 bin vaka açıklanmış
İtalya zirvedeyken bu sayı 95 bin idi. 1,5 - 2 hafta önce de 125 bin felandı.

Rahatsız sensin :) Daha fazla laf söyleyip ceza almamaya çalışıyorum siteden çıkmaya uğraşıyorum ceza alırsam siteden çıkamayacağım.
Rezilsin baya kusura bakmada :D
Insanlarin ozgur ifade etmesine engel olmaya calisan sen bide birazdan adminlere aglarsin. Hislerinle alakali konusmak istersen buyur ozelden yazabilirsin canims. Raporlamam.

hafta sonu yine sokağa çıkma yasağı olmalı

bu nedir abi yükselişe geçtik

EaaKcKOXkAMZKol.webp

Herşeyi açtıktan sonra haftasonu yasağı hicbirseye yaramaz
Bu vakalar artma sebebi tamamen devlettir denetimler bitti denetim bitince vatandaşta rahatladı haliyle

iş kötüye gidiyor.. Kimse 1-2 haftadır virüsü takmamaya başlamıştı. Maske bile takılmıyordu.. Malesef yasak şart bu millete.

Her şey bitmiş gibi açıklama yapanları bir kez daha mikrofon başına alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt