Sen ciddi ciddi anlatsan ne olur anlatmasan ne olur ? Verdiğin tepkilerden ne kadar yüzeysel şekilde algıladığın ortada verilen tepkiyi. Senin bana ırkçı demen beni ırkçı yapmıyor keza. Verdiğin örnek konuyla bağlantısı olmayan bir örnek. Çünkü bu millete mensup insanların kendileri gidip hayvan pazarlarından aldıkları vahşi hayvanları tüketiyor. O yüzden buradaki direkt suçlu bu hayvanları tüketenlerdir. Hükümetlerinin yaptıkları ihmaller de ayrı bir konu. Örnek olarak verdiğin şeye cevaben de şunu söyleyeyim , Türk hükümetinin yaptığı bir hukuksuzluktan o hükümeti seçen halk da aynı derecede sorumlu ve suçludur. Kaldı ki hukuksuzluktan çok daha büyük bir sorun var burada, pandemiye sebebiyet verdiler bu adamlar aynı SARS'ta yaptıkları gibi. Ya çok daha öldürücü bir virüs olsaydı ? Birdahakinin olmayacağını , insan ırkını komple yok etmeyeceğini kim garanti ediyor ? Bu mu mühim yoksa bir iki tane romantikten ırkçı yaftası yemek mi ? Günümüz dünyasında herhangi bir konuda fikir beyan edildiğinde ırkçı ilan edilmek zaten çok olağan bir şey. Duyar için tetikte bekliyorsunuz çünkü.
Son mesajını mı attın neyi attın beni ilgilendirmez , bir şey yazıyorsan cevabını alacaksın.