- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sıkıldık yeter yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat neredesin şu an ? Şehir değişikliği felan yapacaksan acele et benceSıkıldık yeter yav
YKS tayfa çıldırıyor
Reis değiştirdim dün gece geldim. Hiçbir kontrol yok ama beni durdurmadılar hiç sadece otobüsleri durduruyorlardı tek tükÜstat neredesin şu an ? Şehir değişikliği felan yapacaksan acele et bence![]()
Çık gel esese dilendireyim seni.Reis değiştirdim dün gece geldim. Hiçbir kontrol yok ama beni durdurmadılar hiç sadece otobüsleri durduruyorlardı tek tük
Kapanırsa da dönmem kolay olur herhalde ya ikametim burası değil çünkü

Hastanede sınav ha
Gürkan Kaya Aynen öyle teyit ederim, vatandaş yine ucuz almış geçenlerde eczanede sordum bana tanesine 2,50 Euro dediler yani on tanesi 25 Euro yaklaşık 175 TL yapıyor, yatın kalkın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ve dua edin bedava maske veriyor millete
Ramazan Işık Fransada 10 masge 40 eruo
IQ 10 falan... Burdakilerin çoğu böyle“Merhaba. Bugün Almanya’da 10 tane maske aldım, 15,00 Euro. TL olarak 113. TL yapıyor. Paylaşın bunları Türkiyenin değerini bilsinler...”
-Almanyalı bir vatandaştan
18 bin kere paylasilmis vay anasini ya
“Merhaba. Bugün Almanya’da 10 tane maske aldım, 15,00 Euro. TL olarak 113. TL yapıyor. Paylaşın bunları Türkiyenin değerini bilsinler...”
“Merhaba. Bugün Almanya’da 10 tane maske aldım, 15,00 Euro. TL olarak 113. TL yapıyor. Paylaşın bunları Türkiyenin değerini bilsinler...”
Iyi kaziklamislar bu mali. Hak etmis de zaten bu kafayla.
Ben gecen 10 tanesini 6,99€ ya aldim.
Ne söylense boş. Uyutulmuş gibi çoğu insan. Gözü hiç bir gerçeği görmüyor, bilmiyor ve duymuyor
Duymaya tahammül edemiyor
ben ayni maskeyi yikayip tekrar takiyorum
yengem dikiverdi gecen
bez maskeler daha iyi nefes aldiriyor haci
bunlar dandik sicakta cok darliyor
Ben de bez kullaniyorum normalde.
Bunlari arabaya koydum, cünkü kac kere alisverise falan giderken yanima maske almayi unuttum sonra mal gibi geri döndüm eve maske almaya.
Yanima almayi unuttum mu simdi direk araba icinden alip kullanip cöpe atiyorum.