Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav 4 kişiden fazla toplanamazsın kalabalık toplananlara ceza kesilecek de, 1-2 kişiyede göstermelik kes bitsin. Daha kimsenin yemez. 10 kişi buluşmasın millette zor bişey değil. Güney Kore'de vardı buna benzer bir yasak galiba, gayet mantıklı bence.
Millet baya saldı valla. Geçen bi iş için sultanbeyliden geçtim. Bi avmnin önğndeki kafeler tıkabasa doluydu, sigara çay yapıyor millet. Bi an dedim heralde korona morona bitti

Millet baya saldı valla. Geçen bi iş için sultanbeyliden geçtim. Bi avmnin önğndeki kafeler tıkabasa doluydu, sigara çay yapıyor millet. Bi an dedim heralde korona morona bitti

Bu kadar gevşemeden sonra hastaneler patlamıyorsa hiç de kontrol altına alınmayacak bişey değil bence, yada çok fazla kişi belirtisiz geçiriyor bilemiyorum artık.

Bu kadar gevşemeden sonra hastaneler patlamıyorsa hiç de kontrol altına alınmayacak bişey değil bence, yada çok fazla kişi belirtisiz geçiriyor bilemiyorum artık.
Valla 10 güne 2500lere dayanmasını bekliyorum vakaların eğer oralara ulaşmazsa bende çok sıkmayacağım. Starbucksların bahçelerinde boş masa yok, restoranlar öğle saatlerinde gayet normal işliyor

Nasıl boktan bir şeyse bitmiyor
images.webp

sınav zamanı gençlerin ahı üzerinizde olacak

Bu Cumartesi saçmalığı ne ya? Tüm gün mü yoksa kısıtlı bir zamanda mı olacak?

Ulan bebeleri sıkış tepiş sınav yapacaksınız ama bu yasağı koyunca engellenmiş mi olacak?

Yengenizi evden postalamaya çalışıyorum, Cumartesi günü evine bırakacaktım. Sokarım yapacağınız işe yav

700 lere düştüğümüzde bile bakan böyle olumlu konuşmuyordu. Gerçekten 1500 civarını şu an normal gibi kabul ediyorlar demek ki.
Sanırım yasakları kaldırmanın getirdiği sonuçlara biraz iyimser bakarak tepki çekmek istemiyorlar.

700 lere düştüğümüzde bile bakan böyle olumlu konuşmuyordu. Gerçekten 1500 civarını şu an normal gibi kabul ediyorlar demek ki.
Sanırım yasakları kaldırmanın getirdiği sonuçlara biraz iyimser bakarak tepki çekmek istemiyorlar.
Tek dertleri ögrencileri biran önce sınava sokmak. Onlar direniyor hükümet bastırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt