Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nanay gülüm nanay
Bugun cekilmis
20200801_215222.webp

ub.mesaji

Günlük açıklanan vaka sayısının hangi güne ait olduğu açıklanmadı di mi henüz? Günü gününe çıkan sonuçlar değil deniyordu çünkü.

Yani farklı günlerden bahsediyor olabilirler ama haklısın.
Tam 1 gün sürüyor teste tabi tutulanların test sonuçlarının çıkması.
İş yerinde 2 kişi oldu orada biliyorum.

Adam laf üretmekten bıktı millet hala lay lay lom

Adam laf üretmekten bıktı millet hala lay lay lom

Ben millete kızmıyorum, bizim milletin ne olduğunu bilmiyorlar gibi daha hastalık ülkede pik yapmadan şöyle basariliyiz, böyle mukemmeliz diye açıklama yaparsan, ekonomik kaygılar nedeniyle daha hastalık kontrol altına alınmadan normalleselim dersen sonuca sasirmayacaksin.

Ben millete kızmıyorum, bizim milletin ne olduğunu bilmiyorlar gibi daha hastalık ülkede pik yapmadan şöyle basariliyiz, böyle mukemmeliz diye açıklama yaparsan, ekonomik kaygılar nedeniyle daha hastalık kontrol altına alınmadan normalleselim dersen sonuca sasirmayacaksin.
O ayrı bir boyut tabi de bu adamın yapabileceği maalesef kere maalesef ki hiçbir şey yok

Bu konu cok ilginc bizim medya pek ustune gitmiyor sanirim

Dunyada herkesin ciddi yan etkileri var dedigi ilaci erken asamada kullaniyoruz ve hicbir uzman sesini cikarmiyor. Korkuyorlar mi acaba? En azindan bir iki tanesinin insanlari oldureceksiniz diye bagirmasi lazimdi normalde

Abartmayalım sağlık bakanının bu konuda detaylı açıklaması var.yabancılar ucuz ilaç kullanılmasını istemiyorlar tabii

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bekçiler polisler zabıtalar ancak boş gövde gösterisi yapsın gerçi adamlara da kızamıyorum ceza yazsan bir dert yazmasan bir dert polis cezayı yazıyor x parti ilçe başkanı iptal ettiriyor kaymakama gitmeden. İşin komik yanı mevcut cezalar bile ödenmiyor zaten takibi falan yok muhtemelen silinir de...oy kaybedeceğim diye tedbirli insanların emeklerini çöpe atıyorlar.. düğünde oyun mu oldu polis veya jandarma şartsız surtsuz dağıtacak 2-3 düğünü bakın o bölgede bir daha yaşanıyor mu düğün sahipleri kendi oturtur milleti.. plajda sokakta basacaksın mesafe veya maske cezasını hem işletme hem vatandaş nasıl paşa paşa alıyor önlemini..bizim insanımız aptaldır umursamazdir kimse kusura bakmasın ancak kötekten anlarız tatlı dil falan bize göre değil..

Valla 900 vaka sayısını duyan kendini disari atar. Hiç millete suc bulmayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt