- 10 Nisan 2013
- 58.735
- 41.943
- 3.943
Doktor bir arkadaşım Kayseri için son 4-5 gündür günde 150 üstü vaka var dünden itibaren ise 200 üstü vaka olmaya başladı dedi. Kayseri’nin il bazında vaka sayısı açıklandı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
31 temmuzda bulundugu bolgeyi kapsayan 8 ilde 60 vaka olmus son gunluk rapor verisi buDoktor bir arkadaşım Kayseri için son 4-5 gündür günde 150 üstü vaka var dünden itibaren ise 200 üstü vaka olmaya başladı dedi. Kayseri’nin il bazında vaka sayısı açıklandı mı?
Tatilciler ve Kayseri'de muhtemelen almancılar yaymıştır.Doktor bir arkadaşım Kayseri için son 4-5 gündür günde 150 üstü vaka var dünden itibaren ise 200 üstü vaka olmaya başladı dedi. Kayseri’nin il bazında vaka sayısı açıklandı mı?
2. dalga is loading.Dün itibariyle Hatay’a maske yasağı getirildi. Sokağa maskesiz çıkmak yasak. Bundan bir ay önce Hatay için vaka sayısı 20-30 deniliyordu.
31 temmuzda bulundugu bolgeyi kapsayan 8 ilde 60 vaka olmus son gunluk rapor verisi bu
Sayfa Bulunamadı
sbsgm.saglik.gov.tr
İmkansız o rakamlarda açıklanmış olması.Doktor bir arkadaşım Kayseri için son 4-5 gündür günde 150 üstü vaka var dünden itibaren ise 200 üstü vaka olmaya başladı dedi. Kayseri’nin il bazında vaka sayısı açıklandı mı?
Pozitif sonuc vermeyen veya test yapilmayan cok vaka var yine de tedaviye basliyorlar. Tespit edilen ve karantinaya alinan vaka sayisi bunun birkac kat fazlasidir. Bi de tespit edilmeyenler var o da en az 10 kat ekler. 100 diyorsa en azindan 1000'e yakindir bence.Bu nasıl tablo lan ortalamayı genel sonuç diye mi duyurmuşlar
Geçmiş olsun. Kötüye gidişin sinyalleri geliyor maalesef.Tanıdığım 4 kişinin virüse yakalandığı haberini aldım bugün. Üç kişi Kayseri’de yaşıyor diğeri Adana’da. Allah yardımcımız olsun.
Sonucu pozitif olan arkadaşıma denilenleri aktarıyorum;
“Sonuç pozitif ise 4-5 gün önceyi hesap etmelisiniz” demişler. Yani 4-5 gün önceden kimlerle görüştüyse hepsi potansiyel riskli
İmkansız o rakamlarda açıklanmış olması.
Neyse bu mevzu iyice yayılıyor, Sağlık Bakanı'na illaki sorarlar.
Sebebini bilmiyorum ama bir şeylerin örtbas edilmeye çalışıldığına artık emin oldum. 900 vaka geldikçe de insanlar normal olarak algılıyor durumu, zaten ikinci dalga gelirse bu yüzden tehlikeli olacak çünkü insanların umursama eşiği azaldı.Bölgesel bazda açıklanması çok saçma. Turizm sebebiyle mi böyle yapıyorlar acaba?
Sebebini bilmiyorum ama bir şeylerin örtbas edilmeye çalışıldığına artık emin oldum. 900 vaka geldikçe de insanlar normal olarak algılıyor durumu, zaten ikinci dalga gelirse bu yüzden tehlikeli olacak çünkü insanların umursama eşiği azaldı.
Ben dün ne yedimi unutmuyorum ne 4-5 günü
Transfer Istihbarat Şefi