Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'in 4000 ölüm bildirdiği yerde dünyadaki toplam ölüm sayısı 680.000 oldu 8 ay itibariyle.

Tamam rahatladım şimdi.

Gral rahatla diye söylemedik al bak Burada hasta ve ölü sayısı olarak da yaş gruplarına göre yazıyor. Bunu ortalarsan tabi yüzde 5 falan çıkar heralde bilmiyorum hesaplamadım da ağırlıklı etkilenen grup belli sonuçta. Bunun kat kat fazlası da semptom göstermeyen hasta var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
reis saglik hizmetinde devrim yapmasa 1 milyon vatandas ölüp gitmisti simdi koronadan
kiymetini bilmezsiniz tabi
avrupa'da resmen ölüme terk ediyorlar
nankorler hayinler
O ölüme terk durumu sadece İtalya'da oldu.
Solunum cihazı eksikliğinden.
Doktorlar seçim yapmak çok zor diyorlardı.

Reis'e gelince, yapması gerekeni yaptı, bu zamana kadar yapmayanların ayıbı.

Gscimbom mobil

Gscimbom mobil
reisi sonuna kadar destekliyoruz gurbolar olarak son derece memnunuz
almanya'da görmedigimiz arabalari türkiye'de görüyoruz
avmler starbuckslar dolu
her tarafta hastane
her taraf sosyal hayat kokuyor

Gscimbom mobil

Hangi zamana kadar neyi yapmayanların?

Bu hükumetten önce sağlık sektörünü bir düzene sokmayanların ayıbı.

Gscimbom mobil
Haklisin. Rengim bu reyis sevdası ve özlemiyle gavur ellerinde yasamak zor olmuyor mu? Gel guzel vatamiza hem reyise yakın ol hem ülkemizin zenginliklerinden faydalan hem de arada ayasofyada namaz kıl falan. Yanlis anlama seni düşündüğümden söylüyorum, ülkemizin guzelliklerinden herkes faydalansın istiyorum.

Haklisin. Rengim bu reyis sevdası ve özlemiyle gavur ellerinde yasamak zor olmuyor mu? Gel guzel vatamiza hem reyise yakın ol hem ülkemizin zenginliklerinden faydalan hem de arada ayasofyada namaz kıl falan. Yanlis anlama seni düşündüğümden söylüyorum, ülkemizin guzelliklerinden herkes faydalansın istiyorum.

Uzaklarda yaşayıp da bizim halimizi bizden daha iyi anlayan ve ekonomik durumunuzda memnun olan arkadaşlar gözlerimi yasartmakta. İnşallah yakın zamanda o kiskanclar tarafından kıskanılacak durumdaki ülkemize dönmek zorunda birakilirlar da bu nimetlerden birlikte yararlanırız. İNŞALLAH...

Bana ne senin reisinden.
Benim için hepsi aynı bokun laciverti.

Bir daha da bana böyle ithamlarda bulunma.
Siyaset ayasofya savaş o bu beni ilgilendirmiyor.

Hatta şöyle diyim hepsinin canı cehenneme.

Gscimbom mobil

Bana ne senin reisinden.
Benim için hepsi aynı bokun laciverti.

Bir daha da bana böyle ithamlarda bulunma.
Siyaset ayasofya savaş o bu beni ilgilendirmiyor.

Hatta şöyle diyim hepsinin canı cehenneme.

Gscimbom mobil

Reyis hakkinda söylediklerin hic hos şeyler değil, umarım başına bir iş gelmez. Iyi geceler renkdaş.

EecTxfXWkAIKP3X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt