Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada palavra sıkan rugby topunu tutan oyuncu resimini avatar yapan bir eleman vardı. Vakalar artınca hükümet saçmalamaya başlayınca ortadan kaybolmuş 10 15 sayfa geriye gittim elemanı göremedim hiç. Bu arada şuan peak seviyesine çıktığı nisandan çok daha kötü durumdayız bence çok fazla yakınlarımda ve etrafımda vakaya denk geliyorum. 1500 değil 15000 vaka gibi bir hissiyat var

@Yunus G. Veren olsa gerek

ordinaryus prof dr fahrettin kocayi tebrik etmek lazim

saglikta devrim yaptigimizin kaniti bu rakamlardir

dünyada esi benzeri yok bunun

Halkimiz tedbirlere uymuyorsa bakan ne yapsin ustat? Hollanda da ayni durum mevcut. Halk kurallardan sıkılıyor. Uymayı kesiyor. Burda maske zorunlulugu bile yokken millet sokaga çıkıp 1.5 metre zorunluluga karşı protesto duzenliyor

Halkimiz tedbirlere uymuyorsa bakan ne yapsin ustat? Hollanda da ayni durum mevcut. Halk kurallardan sıkılıyor. Uymayı kesiyor. Burda maske zorunlulugu bile yokken millet sokaga çıkıp 1.5 metre zorunluluga karşı protesto duzenliyor

Mesela o değil renktaş.Şuan bence en kötu dönemdeyiz ama açıkladıkları rakamlar komik bile değil.Gerçek verileri duymak istiyoruz.Adamlar yuzumuze bakıp dalga geçiyorlar.Eminim Hollanda da bunlar olmuyordur.

Bakanin en büyük hatası sayıların eksik gösterilmesine göz yumması bence
Sırf sayılar eskiye göre düşük seyrediyor diye "Virüs etkisini yitirdi zaten yea" diyenleri duydu bu kulaklar maalesef.

Mesela o değil renktaş.Şuan bence en kötu dönemdeyiz ama açıkladıkları rakamlar komik bile değil.Gerçek verileri duymak istiyoruz.Adamlar yuzumuze bakıp dalga geçiyorlar.Eminim Hollanda da bunlar olmuyordur.

Burda bilgileri veren devlet kurumu RIVM. Haftalik rapor yayınlıyorlar. Baska bir devlet kurumu olan devlet istatistik kurumu da RIVMin verdigi bilgiler dogru degil diyor. Enteresan donem icindeyiz. Ama Turkiyedeki sayilarin suphelilirligi kesinlikle ortada. Türkiyede yasamadigim halde oradaki akrabalardan duyduklarim ve saire beni bu kanaate itiyor zaten

milletvekilleri, belediye başkanları, parti başkanlarına bulaşacak seviyeye geldi virüs. bu adamlar ext korunuyorlar. bunlara kdr gelmişse iş, vaziyet çok vahimdir.

ben günlük vaka sayısının 5-6binin altında olduğunu sanmıyorum. Yukarıda 1 profun açıklamalarını paylaştım. adam açıklanan verilere göre hastanelerin boş olması lzm, ama tıklım tıklım dolu diyor.

kimse yemiyor artık yani. Kör bi tayfa var, bir kişi hariç herkesin sözü yalan diyen tayfa. onlar dışında kimse rakamlara inanmıyor. tabi virüse inanmayanlar da var. Yalan dolan, yok öyle bir şey diyenler. geçen gün biri kamera karşısında halkın arasındayım, maske takmıyom virüs gelsin beni bulsun bakalım diyordu mesela.

Screenshot_20200829-165448_Samsung Internet.jpg

@Hayri Cund

Bütün yasakları gevşete gevşete başladığımız noktaya geri döndük.
Sırf turizmdeki hareketlilik bozulmasın diye insanları kendi haline bıraktılar. Sonuç ortada
Düğün yapıp duranlara ayrı bir kılım onu da belirteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt