- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
bu isin sonunda fahrettin koca istifa eder mi?muhtemelen bizimde günlük vaka sayımız bu seviyededir. az göstererek kendilerini komik duruma düşürüyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu isin sonunda fahrettin koca istifa eder mi?muhtemelen bizimde günlük vaka sayımız bu seviyededir. az göstererek kendilerini komik duruma düşürüyorlar
Orasını bilemem üstat. 5 bin civarinda vaka açıklanırken bile Niğde'de bu kadar baskı yoktu insanlarda. Şimdi köyler teker teker karantinaya alınıyor. Hastanedeki poliklinikler kapatıldı Covid ve acil bolumleri açıkmış şu anvaka sayisi 1500 küsür reis tüm türkiye'de
nasil patliyor
Sanmam. Herkes seviyor kendisini garip bir sekilde.bu isin sonunda fahrettin koca istifa eder mi?
Maalesef test sonucum pozitif çıktı bakalım umarım en iyi şekilde atlatırız
güvenlik kameralarinda bile aksamlari insan gözükmeyen nigde'de druum böyleyse kalabalik illerde daha beterdirOrasını bilemem üstat. 5 bin civarinda vaka açıklanırken bile Niğde'de bu kadar baskı yoktu insanlarda. Şimdi köyler teker teker karantinaya alınıyor. Hastanedeki poliklinikler kapatıldı Covid ve acil bolumleri açıkmış şu an
Bugün belediye başkanı da pozitif çıktı.
Simdiye kadar toplam 20 ölü varken son 4 günde 5 ölüm gerçekleşmiş.
Yakın çevremden hiç duymadığım kadar pozitif tanılar duyuyorum
Olanlar bunlar
yok yavSanmam. Herkes seviyor kendisini garip bir sekilde.
güvenlik kameralarinda bile aksamlari insan gözükmeyen nigde'de druum böyleyse kalabalik illerde daha beterdir
1500 vaka sayisi gercek degildir yüksek ihtimalle. kimse inanmiyor 1500e artik
okullar derhal acilmaliSürü bagisikligina geçtik biz. Ölen ölecek kalan kalacak.
E öyle maalesefgüvenlik kameralarinda bile aksamlari insan gözükmeyen nigde'de druum böyleyse kalabalik illerde daha beterdir
1500 vaka sayisi gercek degildir yüksek ihtimalle. kimse inanmiyor 1500e artik
Sürü bagisikligina geçtik biz. Ölen ölecek kalan kalacak.
bolluktan zarar gelmezSürü olan her şeyi çok severiz
korona pozitif olan köylüsünü ziyaret edip korona kapan beyinsizler bile varmis söylentilere görebir yandan üzülüyor biryandan müstahak bizim millete diyorum yasaklar kalktı ve haziran başından beri hiç olmamış kadar çok dügün hiç olmamıs kadar akraba ziyareti taziye kına gecesi filan yaptı bu millet
inadına yapar gibi yaptı
bazen cokta üzülemiyorum açıkçası ama işte masum insanlarada bulasıyor koyunlar yüzünden
Ne şikayetiyle başvurmuştun rtaşValla nasıl yakalanacağınız hiç belli olmuyor en son Pazar günü arkadaşlarla görüştüm o da açık havadaydı 3 kişiydik. Çarşambada bi telefon bayisine gidip gelmiştim onun dışında hep evdeydim
Maalesef test sonucum pozitif çıktı bakalım umarım en iyi şekilde atlatırız
Çok geçmiş olsun. Umarım kimseye de bulaştırmadan çabuk bi şekilde atlatırsın.Valla nasıl yakalanacağınız hiç belli olmuyor en son Pazar günü arkadaşlarla görüştüm o da açık havadaydı 3 kişiydik. Çarşambada bi telefon bayisine gidip gelmiştim onun dışında hep evdeydim
Valla nasıl yakalanacağınız hiç belli olmuyor en son Pazar günü arkadaşlarla görüştüm o da açık havadaydı 3 kişiydik. Çarşambada bi telefon bayisine gidip gelmiştim onun dışında hep evdeydim
Perşembe öğleden sonra baş ağrısı, ateş, eklemlerde ağrı ve kırgınlık halsizlik başladı cuma sabah uyandım boğazım da gitmiş yutkunamıyordum ama şu an iyiyim baş ağrısı ve biraz halsizlik varNe şikayetiyle başvurmuştun rtaş
Valla öyle şakaya gelmiyor herkes dikkat etsin. Ciğerler ne durumda bilmiyorum test yaptırdım geldim sadece. Sigara kullanıyorum da bir süre içmeyeceğim galibaUstat aynen oyle 6 aydir evdeyim sinava hazirlaniyorum ev ahalisi de cok disari cikmiyordu ama hepimiz kaptik.
Agustos basinda olmustum ben de simdi iyiyim moralini bozma kafa olarak ayakta kalin