Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vaka sayisi 1500 küsür reis tüm türkiye'de
nasil patliyor
Orasını bilemem üstat. 5 bin civarinda vaka açıklanırken bile Niğde'de bu kadar baskı yoktu insanlarda. Şimdi köyler teker teker karantinaya alınıyor. Hastanedeki poliklinikler kapatıldı Covid ve acil bolumleri açıkmış şu an
Bugün belediye başkanı da pozitif çıktı.
Simdiye kadar toplam 20 ölü varken son 4 günde 5 ölüm gerçekleşmiş.
Yakın çevremden hiç duymadığım kadar pozitif tanılar duyuyorum
Olanlar bunlar

Orasını bilemem üstat. 5 bin civarinda vaka açıklanırken bile Niğde'de bu kadar baskı yoktu insanlarda. Şimdi köyler teker teker karantinaya alınıyor. Hastanedeki poliklinikler kapatıldı Covid ve acil bolumleri açıkmış şu an
Bugün belediye başkanı da pozitif çıktı.
Simdiye kadar toplam 20 ölü varken son 4 günde 5 ölüm gerçekleşmiş.
Yakın çevremden hiç duymadığım kadar pozitif tanılar duyuyorum
Olanlar bunlar
güvenlik kameralarinda bile aksamlari insan gözükmeyen nigde'de druum böyleyse kalabalik illerde daha beterdir

1500 vaka sayisi gercek degildir yüksek ihtimalle. kimse inanmiyor 1500e artik

güvenlik kameralarinda bile aksamlari insan gözükmeyen nigde'de druum böyleyse kalabalik illerde daha beterdir

1500 vaka sayisi gercek degildir yüksek ihtimalle. kimse inanmiyor 1500e artik
E öyle maalesef
Kimseyi huzursuz etmek ve felaket tellallığı yapmak istemem ama şu an ben sayının en az 5 bin olduğunu düşünüyorum
Kışa kadar sayıları buna yavaş yavaş yaklastirirlar bence.
Bu benim şahsi fikrim tabi elde fazla kanıt olmayinca soylentiden öteye geçmez. Ancak köyler dahil 300 bin küsür nüfusu olan Nigde'de günlük 150 vaka çıkıyorsa mantığım 81 il toplaminda 1500 vaka çıkmasını kaldırmıyor

bir yandan üzülüyor biryandan müstahak bizim millete diyorum yasaklar kalktı ve haziran başından beri hiç olmamış kadar çok dügün hiç olmamıs kadar akraba ziyareti taziye kına gecesi filan yaptı bu millet
inadına yapar gibi yaptı
bazen cokta üzülemiyorum açıkçası ama işte masum insanlarada bulasıyor koyunlar yüzünden

bir yandan üzülüyor biryandan müstahak bizim millete diyorum yasaklar kalktı ve haziran başından beri hiç olmamış kadar çok dügün hiç olmamıs kadar akraba ziyareti taziye kına gecesi filan yaptı bu millet
inadına yapar gibi yaptı
bazen cokta üzülemiyorum açıkçası ama işte masum insanlarada bulasıyor koyunlar yüzünden
korona pozitif olan köylüsünü ziyaret edip korona kapan beyinsizler bile varmis söylentilere göre
aptallar yav
starbucks'ta falan göt göte oturan genclere ne demeli peki?

Valla nasıl yakalanacağınız hiç belli olmuyor en son Pazar günü arkadaşlarla görüştüm o da açık havadaydı 3 kişiydik. Çarşambada bi telefon bayisine gidip gelmiştim onun dışında hep evdeydim

Valla nasıl yakalanacağınız hiç belli olmuyor en son Pazar günü arkadaşlarla görüştüm o da açık havadaydı 3 kişiydik. Çarşambada bi telefon bayisine gidip gelmiştim onun dışında hep evdeydim
Çok geçmiş olsun. Umarım kimseye de bulaştırmadan çabuk bi şekilde atlatırsın.

Ustat aynen oyle 6 aydir evdeyim sinava hazirlaniyorum ev ahalisi de cok disari cikmiyordu ama hepimiz kaptik.
Agustos basinda olmustum ben de simdi iyiyim moralini bozma kafa olarak ayakta kalin

Ustat aynen oyle 6 aydir evdeyim sinava hazirlaniyorum ev ahalisi de cok disari cikmiyordu ama hepimiz kaptik.
Agustos basinda olmustum ben de simdi iyiyim moralini bozma kafa olarak ayakta kalin
Valla öyle şakaya gelmiyor herkes dikkat etsin. Ciğerler ne durumda bilmiyorum test yaptırdım geldim sadece. Sigara kullanıyorum da bir süre içmeyeceğim galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt