- 5 Eylül 2014
- 85.003
- 70.959
- 4.513
2 gün öncesinden
2 gün önceki haber paylaşımı yasaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gün öncesinden
2 gün önceki haber paylaşımı yasaktır
vanayı döndürünce su akıyor
herhangi bir problem gözlemlemedim ahbert
Vaka diyoruz vaka adam 10 bin vaka diyor sen gelip diyorsun Fransa bizden kötü , 2 konu arasında dağlar kadar fark var sağlık sistemi olan vakalara müdahale eder vaka sayısının artışını engelliyemez.
Ek olarak Fransa'da dün 6 bugün 4 ölü var.
İlk attığım mesajda aslında fransayı Türkiye’den iyi olarak lanse etmedim sadece söylemek istediğim bizdeki vaka sayısının gerçek olmamasıydı salgının ilk aşamalarında Fransa’yı takip etmiştik şimdi onlar 5.5 K biz 1.4 K açıklıyoruz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 güne 2000 vakayı geçeriz. Yazık oldu. Tüm emekler ziyan oldu.
Manyak la bu insanlar. Bizim 2 tane tanidigin hem kinasi hem dügünü var önümüzdeki 2 hafta sonunda.
Ikisine de hayatta gitmem, ama annem babam tutturdu gidelim diye. Neymis ayip olurmus. Hee corona yi kapinca ayip falan olmaz zaten.
Abi bir sekilde ikna edin gitmeyin. İnsanlar bilinçsiz. Bir kere düğüne gittim kuzenimin dugunuydu corona resmen parti veriyor. Allahtan sıkıntı cikmadi ama şans iste.
kebapçıda eğlenmek?

kebapçıda eğlenmek?
Kac gündür ugrasiyorum. Yakin dost falan dinlemeyeceksin, bi de biz Türkler öpüsmeden sarilmadan falan edemezler orada mümkünü yok. Biri sarilmaz öpmez, ama baskasi gelir. Durduk yere ne gerek var riske atmaya vallah anlam veremiyorum.
Dügün insanlarin kirmizi cizgisi herhalde.
git bi saat yuzunu goster sonra uza yaw derte bakKac gündür ugrasiyorum. Yakin dost falan dinlemeyeceksin, bi de biz Türkler öpüsmeden sarilmadan falan edemezler orada mümkünü yok. Biri sarilmaz öpmez, ama baskasi gelir. Durduk yere ne gerek var riske atmaya vallah anlam veremiyorum.
Dügün insanlarin kirmizi cizgisi herhalde.