Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaka diyoruz vaka adam 10 bin vaka diyor sen gelip diyorsun Fransa bizden kötü , 2 konu arasında dağlar kadar fark var sağlık sistemi olan vakalara müdahale eder vaka sayısının artışını engelliyemez.

Ek olarak Fransa'da dün 6 bugün 4 ölü var.

İlk attığım mesajda aslında fransayı Türkiye’den iyi olarak lanse etmedim sadece söylemek istediğim bizdeki vaka sayısının gerçek olmamasıydı salgının ilk aşamalarında Fransa’yı takip etmiştik şimdi onlar 5.5 K biz 1.4 K açıklıyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk attığım mesajda aslında fransayı Türkiye’den iyi olarak lanse etmedim sadece söylemek istediğim bizdeki vaka sayısının gerçek olmamasıydı salgının ilk aşamalarında Fransa’yı takip etmiştik şimdi onlar 5.5 K biz 1.4 K açıklıyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben anladım da benden alıntı yapan arkadaş anlamadı ya da anlamak istemedi.

IMG_20200831_191309.webp

Manyak la bu insanlar. Bizim 2 tane tanidigin hem kinasi hem dügünü var önümüzdeki 2 hafta sonunda.

Ikisine de hayatta gitmem, ama annem babam tutturdu gidelim diye. Neymis ayip olurmus. Hee corona yi kapinca ayip falan olmaz zaten.

Manyak la bu insanlar. Bizim 2 tane tanidigin hem kinasi hem dügünü var önümüzdeki 2 hafta sonunda.

Ikisine de hayatta gitmem, ama annem babam tutturdu gidelim diye. Neymis ayip olurmus. Hee corona yi kapinca ayip falan olmaz zaten.

Abi bir sekilde ikna edin gitmeyin. İnsanlar bilinçsiz. Bir kere düğüne gittim kuzenimin dugunuydu corona resmen parti veriyor. Allahtan sıkıntı cikmadi ama şans iste.

Abi bir sekilde ikna edin gitmeyin. İnsanlar bilinçsiz. Bir kere düğüne gittim kuzenimin dugunuydu corona resmen parti veriyor. Allahtan sıkıntı cikmadi ama şans iste.

Kac gündür ugrasiyorum. Yakin dost falan dinlemeyeceksin, bi de biz Türkler öpüsmeden sarilmadan falan edemezler orada mümkünü yok. Biri sarilmaz öpmez, ama baskasi gelir. Durduk yere ne gerek var riske atmaya vallah anlam veremiyorum.

Dügün insanlarin kirmizi cizgisi herhalde.

Test sayısı gerçekten bukadar yüksekse iyi ama sorulması gereken şu ilk aylarda neden bukadar çok test yapmadık

Etrafımda duyuyorum sağlık çalışanlarının bile hepsine test yapilmiyormus

Kac gündür ugrasiyorum. Yakin dost falan dinlemeyeceksin, bi de biz Türkler öpüsmeden sarilmadan falan edemezler orada mümkünü yok. Biri sarilmaz öpmez, ama baskasi gelir. Durduk yere ne gerek var riske atmaya vallah anlam veremiyorum.

Abi öyle. Malesef yakinimiza gelmeden farkina varmiyoruz. Şuan oturdugum yer kıpkırmızı. Dışarı çıkmıyorum iş dışında. Staj yapiyorum ama adam akilli gittigim de yok. Kendimden korkmuyorum cok şükür annem babam da kronik rahatsızlık sahibi degiller ama apartmanda onca yasli insan var. Dedem var babaannem var. Bireysel düşünerek gitmeyecek bu illet.

git bi saat yuzunu goster sonra uza yaw derte bak

Ankara Şehir Hastanesinde görevli Büşra hemşire, sosyal medya hesabı üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan, bir tabak aşure isteğinde bulunmuştu.

Bu paylaşımına Yavaş’tan cevap gecikmedi. Yavaş, “Sevgili kızım Büşra” diye hitap ettiği Büşra hemşirenin nezdinde tüm Şehir Hastanesi çalışanlarına aşure yollayarak, “İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Bir süre sonra sosyal medya hesabı üzerinden Kaan Altınok adlı bir kullanıcı Yavaş’ın tweetini alıntılayarak, kan donduran ifadeler kullandı. Şahıs paylaşımda, genç kızı tecavüz ile tehdit etti.

Şahıs paylaşımında, Bakan Koca'yı sosyal medya hesabında etiketleyip kendisinden Büşra hemşirenin işine son verilmesini istedi.

Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Koca, “Büşra kızımızla telefonda görüştüm. Sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınların haklarının sonuna kadar yanında olduğumuzu herkes bilsin.

Aşure bizim birlik, paylaşma ve dayanışma sembolümüzdür. Bu geleneği yaşatan herkese sonsuz teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Ülke siyaseti için müthiş bir şans sağlık bakanı

evet sağlık bakanına tapıyorum böyle bir bakanlık olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt