Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.415
- 101.621
- 5.238
Maske taktımAdam Covid şüphelisi konuya sokup bize de mi bulaştıracaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maske taktımAdam Covid şüphelisi konuya sokup bize de mi bulaştıracaksın.
Maske taktım
O zaman gir.Maske taktım
1 kişi daha pozitif çıktı. Maske takmak burada en büyük etken olarak görüyorum1 haftadir görüşüp negatif cikman virusun o kadar da hizli yayilmadigini mi gösteriyor acaba ?
1 haftadir görüşüp negatif cikman virusun o kadar da hizli yayilmadigini mi gösteriyor acaba ?
Pcr testi ne kadar güvenilir?"hocam şöyle yaptım böyle çevirdim ağzına .. covid olur muyum?" gibi mesajlar geliyor.
covid cinsel yolla bulaşmaz arkadaşlar.
Dünya sağlık örgütü doggy style öneriyor.
Pcr testi ne kadar güvenilir?
33 yokÜstat senin yas kac
Kronik rahatsizlik var mi
Renktaş senin ailendeydi sanırım koku kaybı falan kaçıncı gün düzelmişti eczacı 3 ay diyor psikolojim bozulduÜstat senin yas kac
Kronik rahatsizlik var mi
güvenilir değil.Pcr testi ne kadar güvenilir?
Hiç bir belirti yok gibi şu anda ve negatif çıktı. Ehvam yapmam hala paranoya mı?güvenilir değil.
sebebi , pcr testi burun arkasındaki nasofarenks dediğimiz alandan alınan sürüntüden yapılır.
bu sürüntü alınırken tekniği yetersiz yapılırsa virüs negatif gelebileceği gibi hastanın evresine göre virüs nazofarenskte yer almaya da bilir.Akciğere indiği zatürre safhasında nazofarenkste negatifleştiğini görüyoruz.
klinik bir şüphe ( ateş , öksürük, balgam , nefes darlığı ) varsa akciğer bt öneriyoruz.
Ustat sevindim negatif cikmasina annenin yasindan ötürü33 yok
Evde anne var 65 yaş
Renktaş senin ailendeydi sanırım koku kaybı falan kaçıncı gün düzelmişti eczacı 3 ay diyor psikolojim bozuldu
Anne olmasa o kadar umursamazdım büyük ihtimalleUstat sevindim negatif cikmasina annenin yasindan ötürü
Yalniz olsaydin pozitif ciksaydi rahat atlatacaktin belki de bagisiklik kazanirdin o acidan sordum
2-3 hafta kadar sürdü koku ve tad kaybı şuan düzeldi
kişiden kişiye değişiyordur belkl
semptom yoksa bir ciddiyeti de yok tablonun önemli olan akciğer bulgularının olması.Hiç bir belirti yok gibi şu anda ve negatif çıktı. Ehvam yapmam hala paranoya mı?
Sağolasınsemptom yoksa bir ciddiyeti de yok tablonun önemli olan akciğer bulgularının olması.
çevrende riskli hamile ve yaşlı varsa onlardan uzak durman gerekebilir.
Hiç bir belirti yok gibi şu anda ve negatif çıktı. Ehvam yapmam hala paranoya mı?
La bana olup olmaması umrumda değil zatenlan ne pimpirikli herifsin at ağızlı.
annenden uzak dur yeterli.
atlar risk grubunda değilmiş ztn, sana bişi olmaz