Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pcr testi ne kadar güvenilir?
güvenilir değil.

sebebi , pcr testi burun arkasındaki nasofarenks dediğimiz alandan alınan sürüntüden yapılır.

bu sürüntü alınırken tekniği yetersiz yapılırsa virüs negatif gelebileceği gibi hastanın evresine göre virüs nazofarenskte yer almaya da bilir.Akciğere indiği zatürre safhasında nazofarenkste negatifleştiğini görüyoruz.

klinik bir şüphe ( ateş , öksürük, balgam , nefes darlığı ) varsa akciğer bt öneriyoruz.

güvenilir değil.

sebebi , pcr testi burun arkasındaki nasofarenks dediğimiz alandan alınan sürüntüden yapılır.

bu sürüntü alınırken tekniği yetersiz yapılırsa virüs negatif gelebileceği gibi hastanın evresine göre virüs nazofarenskte yer almaya da bilir.Akciğere indiği zatürre safhasında nazofarenkste negatifleştiğini görüyoruz.

klinik bir şüphe ( ateş , öksürük, balgam , nefes darlığı ) varsa akciğer bt öneriyoruz.
Hiç bir belirti yok gibi şu anda ve negatif çıktı. Ehvam yapmam hala paranoya mı?

33 yok
Evde anne var 65 yaş
Ustat sevindim negatif cikmasina annenin yasindan ötürü
Yalniz olsaydin pozitif ciksaydi rahat atlatacaktin belki de bagisiklik kazanirdin o acidan sordum

Renktaş senin ailendeydi sanırım koku kaybı falan kaçıncı gün düzelmişti eczacı 3 ay diyor psikolojim bozuldu

2-3 hafta kadar sürdü koku ve tad kaybı şuan düzeldi
kişiden kişiye değişiyordur belkl

Ustat sevindim negatif cikmasina annenin yasindan ötürü
Yalniz olsaydin pozitif ciksaydi rahat atlatacaktin belki de bagisiklik kazanirdin o acidan sordum

2-3 hafta kadar sürdü koku ve tad kaybı şuan düzeldi
kişiden kişiye değişiyordur belkl
Anne olmasa o kadar umursamazdım büyük ihtimalle

benim gibi astım hastaları kaparsa direk ----->tahtalıköy. kronik hastalığı olan varsa dikkat etsin bu işin şakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt