Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün yaptırdığım test pozitif çıktı, semptom olarak sadece kuru öksürüğüm var. Filyasyon ekibi sabah ilaçları getirdi evden atlatacağız gibi görünüyor. Solunum yollarına yerleşen öksürük, burun akıntısı yapan bir hastalık. Sigara içen arkadaşlar ekstra dikkatli olsunlar ve sigarayı bıraksınlar en kısa sürede. Ankara Cevizlidere'de yaşıyorum evden işe pek dışarıya çıkmıyoruz büyük ihtimalle asansör veya marketten bulaştı diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler.

Geçmiş olsun hocam. Sigara kullanımı zannımca bu zıkkımda faydalaymış. Çünkü boğaz yolunda oluşturduğu yoğun balgam virüsün akciğere inme riskini bayağı sınırlıyormuş. Önce Fransız, sonra İngilizlerin bu konuda çalışmaları oldu ama esas büyük sıkıntıya halkı yönlendirmemek için fazla piyasası yapılmadı. Acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun hocam. Sigara kullanımı zannımca bu zıkkımda faydalaymış. Çünkü boğaz yolunda oluşturduğu yoğun balgam virüsün akciğere inme riskini bayağı sınırlıyormuş. Önce Fransız, sonra İngilizlerin bu konuda çalışmaları oldu ama esas büyük sıkıntıya halkı yönlendirmemek için fazla piyasası yapılmadı. Acil şifalar diliyorum.
Teşekkür ederim.

Gelecek hafta 19-20 Eylül tarihleri arasında İstanbul,Ankara,İzmir,Konya,Bursa,Malatya,Gaziantep,Şanlıurfa ve Van'da sokağa çıkma yasağı uygulanacakmış.
Bunu nerede duydun abi bence yasak zor artık çünkü turizm sezonu aktif Ekim sonuna kadar devam ediyor keza ticarette öyle Avrupa'da yasaklar başlamadığı sürece bizimkilerde adım atmaz bence

Dün yaptırdığım test pozitif çıktı, semptom olarak sadece kuru öksürüğüm var. Filyasyon ekibi sabah ilaçları getirdi evden atlatacağız gibi görünüyor. Solunum yollarına yerleşen öksürük, burun akıntısı yapan bir hastalık. Sigara içen arkadaşlar ekstra dikkatli olsunlar ve sigarayı bıraksınlar en kısa sürede. Ankara Cevizlidere'de yaşıyorum evden işe pek dışarıya çıkmıyoruz büyük ihtimalle asansör veya marketten bulaştı diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler.

Bende de 10 gündür falan kuru öksürük var:d Etrafında mı çıktı senin nasıl yaptırdın.

Surekli test olan sporcular fln var onlar dusuruyor bu orani, test sayisini ise gercekci olmayan sayilara cikariyor

Ozel hastanede test olunabiliyor sanirim istedigin gibi. Atesin yuksek olmasa da yuksek yazip test yapiyorlar.

Zamaninda sadece muteahhit+milletvekili kombinasyonuna sahipler yaptirabiliyordu artik kendinden suphelenen insan parasiyla da olsa yaptirabiliyor hic olmazsa sanirim yani emin degilim.
Herkes ücret karşılığı test yaptırabiliyor.
Ankara için şöyle bir görsel buldum.

IMG-20200906-WA0005.webp

Gscimbom mobil

Bende de 10 gündür falan kuru öksürük var:d Etrafında mı çıktı senin nasıl yaptırdın.
HES uygulamasında yaşadığım bölge yüksek riskli görünüyor, haftasonu biraz halsizlik hissettim geçen Salı öksürük başladı. Uzaktan çalıştığım için evden çıkmadım bu süre zarfında. Kuru öksürük ile birlikte boğazda gıcıklanma hissi varsa kendinizi izole etmeniz ve test yaptırmanızı tavsiye ederim.

gecmis olsun, benzer bir durum bende de var halsizlik ve kuru oksuruk ama teste para odemek istemem ve atesim cikmadan devlet hastanesine gitmek de mantikli degil herhalde test bile yapmazlar gitsem de. Atesim cok yukselirse giderim herhalde.

İki gündür izole şekilde evdeydim iş arkadaşımin eşinde çıkmıştı iş arkadaşında da bugün pozitif çıktı bir test 2 gunde mı sonuç verir o süreçte kimlere kimlere bulaştı Allah bilir gittim hastanede test oldum inşallah negatif çıkar 14 gün evdeyiz mecbur

Bunu nerede duydun abi bence yasak zor artık çünkü turizm sezonu aktif Ekim sonuna kadar devam ediyor keza ticarette öyle Avrupa'da yasaklar başlamadığı sürece bizimkilerde adım atmaz bence
Hava limanındaki arkadaşlar Hava limanı Vali Yardımcısından duymuş. Doğru mu bilmiyorum ama bu konuda yalan atsalar ellerine ne geçer. :)

forumda da pik yaptığı dönem sanırsam , işler baya kötüye gidiyor almanların aşısı bakalım nasıl olacak

gecmis olsun, benzer bir durum bende de var halsizlik ve kuru oksuruk ama teste para odemek istemem ve atesim cikmadan devlet hastanesine gitmek de mantikli degil herhalde test bile yapmazlar gitsem de. Atesim cok yukselirse giderim herhalde.
Şüpheniz varsa ve test yaptırmayacaksanız en az 10 gün kendinizi izole edin, evde beraber yaşadığınız kişiler varsa onlara bulaşmaması neredeyse imkansız. Umarım sağlığınız düzelir en kısa sürede.

Sonbahar yaklaşırken halsizlik çoğu zaman insanı etkiler. Ben halsizliğe karşı akşamları bol bol çekirdek çitliyorum, baya yararı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt