Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün yaptırdığım test pozitif çıktı, semptom olarak sadece kuru öksürüğüm var. Filyasyon ekibi sabah ilaçları getirdi evden atlatacağız gibi görünüyor. Solunum yollarına yerleşen öksürük, burun akıntısı yapan bir hastalık. Sigara içen arkadaşlar ekstra dikkatli olsunlar ve sigarayı bıraksınlar en kısa sürede. Ankara Cevizlidere'de yaşıyorum evden işe pek dışarıya çıkmıyoruz büyük ihtimalle asansör veya marketten bulaştı diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler.
Geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah.

Dün yaptırdığım test pozitif çıktı, semptom olarak sadece kuru öksürüğüm var. Filyasyon ekibi sabah ilaçları getirdi evden atlatacağız gibi görünüyor. Solunum yollarına yerleşen öksürük, burun akıntısı yapan bir hastalık. Sigara içen arkadaşlar ekstra dikkatli olsunlar ve sigarayı bıraksınlar en kısa sürede. Ankara Cevizlidere'de yaşıyorum evden işe pek dışarıya çıkmıyoruz büyük ihtimalle asansör veya marketten bulaştı diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler.

geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınız. Bugün bende test yaptıracağım inşallah pozitif değilimdir.

geçmiş olsun 🙏

Cok gecmis olsun renkdas.

Galiba aşı geliyor.
Eğer söylenildiği gibi yılbaşından önce uygulanmaya başlanırsa ilkbahara doğru dünya toparlar yavaştan.
Tabi insanların aşıya karşı tutumları da önemli. Başarılı sonucu görmeden çoğu kişi yaptırmak istemeyecektir.

bbcde dahi yok aşı haberi htürk nerden uydurmuş acaba şaşırdılar artık yaw.

- aralık yada ocakta covid19 aşısı çıkar önce zenginler 500 eurodan vurulur.
-sonra fakirler 100 eurodan vurulur.
seneye covid20 çıkar...

bbcde dahi yok aşı haberi htürk nerden uydurmuş acaba şaşırdılar artık yaw.

Durdurulan bir çalışmaymış galiba.

Aşıların etkinliği bakılmış mı.
Ne kadar koruyucu acaba çok merak konusu.
Hastalığı geçirenlerin bile ne kadar bağışıklı kaldığının bilinmediği ortamda , çok bel bağlamamak lazım aşıya.

Aşıların etkinliği bakılmış mı.
Ne kadar koruyucu acaba çok merak konusu.
Hastalığı geçirenlerin bile ne kadar bağışıklı kaldığının bilinmediği ortamda , çok bel bağlamamak lazım aşıya.
Reis aşıya bel bağlanmak zorunda şu şartlarda. Bu meret pek bitecek gibi değil çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt