- 18 Temmuz 2009
- 81.936
- 239.275
- 5.263
O hırbolar hala aynı kafadatürklere bir şey olmaz diyen hırboları da katalım adminim
Kolonya kullanıyoruz diye korona bize bulaşmayacaktı güya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hırbolar hala aynı kafadatürklere bir şey olmaz diyen hırboları da katalım adminim
gondermek zorunda degıllermısOkullar açıldıktan sonra ne olacak acaba
Bir sürü okuldan şimdiden pozitif haberleri geliyor seminere giden öğretmenlerden
Çiçek (Variola)Beyler tarihte bir türk aşı bulmuştu neydi o kafamda takıldı bulamadım gece gece bilen varsa
cassio de souza soares lincoln10
sent via GSC
]
cok tepki yiyecegim ama bu corona masaldan ibaret, bilimsel kanitlari da var, almanyada halktan hükümete tepkiler artiyor zaten gün gectikce, siyasiler ülkeyi 0 a indirdikleri icin pisman, almanyanin en önde gelen professorlari (mesela prof bhakdi) zaten basdan beri bu kurguya anlam veremedi ve elestirdi. Bakiniz, gecen sene Almanyada, daha corona yokken, Gripten 20bin kisi vefat etti, bu sene yani 2020 de su ana dek 9000bin küsür kisi „coronadan“ vefat etti, gripten ölen kisinin sayisi 0. Bu veriler resmi alman RKI kurumundan. Televziyonlardan ziyade insan biraz kendi arastirmada bulunsa daha saglikli olur
Seni ciddiye alip cevap yazan olmamis buyuk ihtimalle herkes senin yobaz bir almanci oldugunu dusundu. Ben cevap vermek istiyorum sonucta neyin dogru oldugunu su an bilemeyiz.cok tepki yiyecegim ama bu corona masaldan ibaret, bilimsel kanitlari da var, almanyada halktan hükümete tepkiler artiyor zaten gün gectikce, siyasiler ülkeyi 0 a indirdikleri icin pisman, almanyanin en önde gelen professorlari (mesela prof bhakdi) zaten basdan beri bu kurguya anlam veremedi ve elestirdi. Bakiniz, gecen sene Almanyada, daha corona yokken, Gripten 20bin kisi vefat etti, bu sene yani 2020 de su ana dek 9000bin küsür kisi „coronadan“ vefat etti, gripten ölen kisinin sayisi 0. Bu veriler resmi alman RKI kurumundan. Televziyonlardan ziyade insan biraz kendi arastirmada bulunsa daha saglikli olur