Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pozitif sonucumla +1 olarak katıldığım durumdur.

Evde 3 kişiyiz ben pozitif hanım ve çocuk negatif. Belirtiler stabil özellikle koku ve tat kaybı can sıkıcı.
Solunum olmadığı sürece çok can sıkmaya gerek yok seçkin. Geçmişler olsun.

GSCimbom Mobile App

Pozitif sonucumla +1 olarak katıldığım durumdur.

Evde 3 kişiyiz ben pozitif hanım ve çocuk negatif. Belirtiler stabil özellikle koku ve tat kaybı can sıkıcı.

Geçmiş olsun renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun hocam.

Teşekkürler renkdaş
Hiç mi yok koku yoksa normal grip gibi kokusuzluk mu? Keskin koku geldiğinde hissediliyor mu.

Bu arada geçmiş olsun umarım kısa sürede kimseye bulaştırmadan atlatırsınız.

Hiç koku yok renkdaş. Yediğim içtiğim herşey sanki renksiz tadsız kokusuz. Dün bahçede mangal yaktım direk dıumanların içindeyim ama onun kokusunu bile alamadım. Çok garip birşey. Gripte yine burun tıkalı olduğu için alamıyorsun ama bunda burunda açık olmasına rağmen sıfır koku.

Çok geçmiş olsun renktaş.
Teşekkürler renkdaş.

Solunum olmadığı sürece çok can sıkmaya gerek yok seçkin. Geçmişler olsun.

GSCimbom Mobile App

Evet haklısın kardeşim 2 gün halsizlik dısında bende pek belirti olmadı. Şu anda gayet iyiyim. Herkes çok dikkat etsin

Rusya'nın ikinci koronavirüs (Covid-19) aşısının kaydını 15 Ekim'e kadar tamamlayacağı duyuruldu.

Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisinin (Rospotrebnadzor) Eylül ayı başlarında Rus araştırma merkezi Vektor tarafından geliştirilen Covid-19 aşısına yönelik klinik denemelerin 1’nci aşamasındaki tüm gönüllülerin antikor geliştirdiğini belirtti.

Rospotrebnadzor tarafından yapılan açıklamada, Rusya Sağlık Bakanlığı’nın, Vektor’ün Covid-19 aşısının kaydını 15 Ekim’e kadar tamamlayacağını ifade etti.

AŞILAR, 60 VE ÜZERİ YAŞLARDA DENENİYOR

EpiVacCorona isimli aşının, kaydının tamamlanmasından sonra 5 bin gönüllü ile klinik denemelere girmesinin beklendiği ve aynı zamanda kronik rahatsızlığı olan ve 60 yaş ve üstü gönüllüler üzerinde de çalışılacağı belirtildi.

Geçen hafta Vektor’de ilgili departmanın, aşının kesinlikle güvenli olduğunun kanıtladığını söylediği ve aşının ömür boyu bağışıklık sağlamadığı, ancak en az 6 ay sürecek bağışıklık sağladığını vurguladığı belirtildi. EpiVacCorona, kaydolduğunda, Gamaleya Enstitüsü tarafından geliştirilen ve Ağustos ayında tescil edilen Sputnik V'den sonra Rusya'nın ikinci COVID-19 aşısı olacağı belirtildi.

Teşekkürler renkdaş

Hiç koku yok renkdaş. Yediğim içtiğim herşey sanki renksiz tadsız kokusuz. Dün bahçede mangal yaktım direk dıumanların içindeyim ama onun kokusunu bile alamadım. Çok garip birşey. Gripte yine burun tıkalı olduğu için alamıyorsun ama bunda burunda açık olmasına rağmen sıfır koku.

Teşekkürler renkdaş.

Evet haklısın kardeşim 2 gün halsizlik dısında bende pek belirti olmadı. Şu anda gayet iyiyim. Herkes çok dikkat etsin

Geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Rusya'nın ikinci koronavirüs (Covid-19) aşısının kaydını 15 Ekim'e kadar tamamlayacağı duyuruldu.

Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisinin (Rospotrebnadzor) Eylül ayı başlarında Rus araştırma merkezi Vektor tarafından geliştirilen Covid-19 aşısına yönelik klinik denemelerin 1’nci aşamasındaki tüm gönüllülerin antikor geliştirdiğini belirtti.

Rospotrebnadzor tarafından yapılan açıklamada, Rusya Sağlık Bakanlığı’nın, Vektor’ün Covid-19 aşısının kaydını 15 Ekim’e kadar tamamlayacağını ifade etti.

AŞILAR, 60 VE ÜZERİ YAŞLARDA DENENİYOR

EpiVacCorona isimli aşının, kaydının tamamlanmasından sonra 5 bin gönüllü ile klinik denemelere girmesinin beklendiği ve aynı zamanda kronik rahatsızlığı olan ve 60 yaş ve üstü gönüllüler üzerinde de çalışılacağı belirtildi.

Geçen hafta Vektor’de ilgili departmanın, aşının kesinlikle güvenli olduğunun kanıtladığını söylediği ve aşının ömür boyu bağışıklık sağlamadığı, ancak en az 6 ay sürecek bağışıklık sağladığını vurguladığı belirtildi. EpiVacCorona, kaydolduğunda, Gamaleya Enstitüsü tarafından geliştirilen ve Ağustos ayında tescil edilen Sputnik V'den sonra Rusya'nın ikinci COVID-19 aşısı olacağı belirtildi.
Hadi artık beee yılmak üzereyiz.

Teşekkürler renkdaş

Renktaş bende 28 ağustosta pozitif çıktım 2 eylülde tat koku kaybı yaşadım tat 1 hafta sonra düzeldi de koku hala gidiyor geliyor sağ taraftan hiç koku alamıyorum solda ara ara gidip geliyor yavaş yavaş düzelecek çok kafaya takarsan kafayı yersin ben nefes alamıyor gibi hissediyordum

ruslar aşıyı yollayın artık kardeşim

Geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Çok teşekkür ederim.

Gecmis olsun rdas.

Bizdede Anne Baba pozitif ben ve kardesim negatif. Dikkatli ol, bol bol C vitamini + bagisikliga iyi gelen urunler tuket.

Allah sifa versin

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkese tek tek teşekkürler. Sizlerin sayesinde baya bir moral depoladım. Bu forum iyiki var.
Uzun süredir spor yapıyordum ve multivitamin kullanıyordum beslenmeyede haliyle dikkat ediyordum. Muhtemelende spor salonundan kaptım zaten bu virüsü. Bugün itibariyle daha iyiyim. Koku ve tat kaybı için araştırdım ozon yağı iyi geliyormuş. Onu aldırdım burnuma damlatıp gargara yapıyorum. ilk denemeler gayet olumlu. Benzer sorunu yaşayanlara tavsiye ederim. Herkese geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim.

Herkese tek tek teşekkürler. Sizlerin sayesinde baya bir moral depoladım. Bu forum iyiki var.
Uzun süredir spor yapıyordum ve multivitamin kullanıyordum beslenmeyede haliyle dikkat ediyordum. Muhtemelende spor salonundan kaptım zaten bu virüsü. Bugün itibariyle daha iyiyim. Koku ve tat kaybı için araştırdım ozon yağı iyi geliyormuş. Onu aldırdım burnuma damlatıp gargara yapıyorum. ilk denemeler gayet olumlu. Benzer sorunu yaşayanlara tavsiye ederim. Herkese geçmiş olsun.
Ozon yağı iyi tercih ve organik tereyağ varsa kulak çöpüyle onu burnunuza sürmenizi tavsiye ederim organik olması şart ama

0000.jpg

Hasta sayısı ile vaka sayısının aynı şeyi ifade etmediği gerçeğiyle yüzleştik mi

Dün bende test oldum iş yerinde bi arkadaşımın eşi pozitif olduğu için çok şükür az once öğrendim negatif geldi.

+2.153 günlük vaka almanyada

Hamm sehrinde bir dügün yüzünden yine bir lockdown gelebilir
Dugunde 100den fazla kisiye bulasmis virus
Bizim türkler isin b.kunu cikarmis yine
Hammda yasayan insanlar öfkeli baya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

+2.153 günlük vaka almanyada

Hamm sehrinde bir dügün yüzünden yine bir lockdown gelebilir
Dugunde 100den fazla kisiye bulasmis virus
Bizim türkler isin b.kunu cikarmis yine
Hammda yasayan insanlar öfkeli baya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hamm dedigin yer Defkhan’in yasadigi sehirmi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt