Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+2.153 günlük vaka almanyada

Hamm sehrinde bir dügün yüzünden yine bir lockdown gelebilir
Dugunde 100den fazla kisiye bulasmis virus
Bizim türkler isin b.kunu cikarmis yine
Hammda yasayan insanlar öfkeli baya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Şu bizim milletin köy adetlerini her yere taşımasından gına geldi. Geçen cumartesi sabah davul zurnayla uyandım, yan sokakta 30-40 insan toplanmış ne o gelin alacaklarmış. Polis geldi ceza yazdı dağıttı gitti. Bizim insanımız akıllanır mı sanmam.

Şu bizim milletin köy adetlerini her yere taşımasından gına geldi. Geçen cumartesi sabah davul zurnayla uyandım, yan sokakta 30-40 insan toplanmış ne o gelin alacaklarmış. Polis geldi ceza yazdı dağıttı gitti. Bizim insanımız akıllanır mı sanmam.
O gecen bizde de vardi aga
Sonntag biliyorsun ruhetag almanyada ama bizim almancilar iyice costular dügün yüzünden
Rahat 3 4 saat kafami s.ktiler gürültüyle

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

bu işin içinde dünya sağlık örgütüde var bazı ülkeler mücadele ediyormuş gibi görünüp olayın içindeler aslında yani bu bir kurgu açıklanan rakamların 10 katı belkide daha fazlası ölüm mevcut dünyanın nüfusunu kontrollü olarak azaltma amaçlı bir proje olduğu çok ama çok açık.

Korona vakaları başlamadan bir kaç hafta önce şehitler varken bizim burada da hiç umursamadan yapıyorlardı. Bir polis ekibi gelip hepsini dağıttı.

Bende en az senin kadar kıl oluyorum.

bu işin içinde dünya sağlık örgütüde var bazı ülkeler mücadele ediyormuş gibi görünüp olayın içindeler aslında yani bu bir kurgu açıklanan rakamların 10 katı belkide daha fazlası ölüm mevcut dünyanın nüfusunu kontrollü olarak azaltma amaçlı bir proje olduğu çok ama çok açık.
Uzaylılar da geliyormuş Sabri Bey :d

aldılar mı gelini

Meksika'da da vakalar yüksek bayağı, Türkler her yerde gibi gözüküyor.

Uzaylılar da geliyormuş Sabri Bey :d
akıllı bir uzaylı medeniyet dünyayı keşfedecek ve gelebilecek teknolojiye sahip bir medeniyet dünyaya zaten gelmez çünkü dünyanın mevcut kaynaklarını tüketmek üzereyiz 500 yıl ömrü kalmış bir gezegen için 100 ışık yılı mesafe gideceğiz diyorlarsa onlarında aklına tüküreyim.

2 bin günlük vaka veriyorlar.

Normalleşme zamanı geldi sanki bizim için de
65 yaş üstü izole edilecek.
Geri kalanlar normal hayata devam.
Genel bir lock down'u kaldıracak bir imkan kalmadı.
Globalleşmenin dezavantajları.
Dijitalleşimin büyük avantajı da Homeoffice.

65 yaş altı ölüm oranı Almanya'da 0,7%, gerçek sayı ise 0,07% çünkü bu virüs çoğu zaman sadece tetikleyici oluyor.

Gscimbom mobil

Madem 1500 vakan var günlük , niye okulları açmıyorsun diye sorarlar adama.
Bi yerden sıvıyorsun , diğer yerden fışkırıyor.

Avrupa ülkelerine tıbbi malzeme , maske , dezenfektan gönderirken iyiydi , okullara da dağıt maskeni dezenfektanını , önlemini al aç okulları.
Bilinçli aileler çocuklarını yönlendiriyor bir şekilde ama garibanın çocuğu çekiyor en fazla.

3-5 bin vaka veren ülkeler de açıyor okulları. Bizim de günlük 5 bin vakamız vardır belki de.

Sebebi başka bence.

Vaka sayımız açıklanandan çok fazla , olay orada zaten.
Bu ülke şartlarında , vatandaşın bu zekası ile o okulları açamazsın doğru karar zaten.
Baştan sıkı tutulup , gevşetmesen açılabilirdi.

Topluma taşıma tıklım tıklım plajlar düğünler tıklım tıklım cafeler diskolar tıklım tıklım ama okullara gelince yasak hadi ordan derler adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt