Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun dostum ,koku ve tat kaybı gectimi ? Sen sanırım daha önce bunun için tavsiyeler yazmistin banada soran var neler tavsiye edersin

Teşekkür ederim. Henüz geçmedi. %5-10 arası ancak alabiliyorum. Ozon yağı ve tereyağ sürdüm ama pek bi fayda etmedi. Bende artık bıraktım bakalım 1 ay diyende var 3 ay diyende var tam olarak geçmesi için.

30 bin ha. Şuan dunyanın muhtemelen en çok vaka yaşanan ulkesiyiz. O zaman gunluk olu sayısı kaçtır tahmini ?

30 bin abartı geldi. Zaten 100 bine yakın test yapılıyor, 3'te 1'i pozitif mi bunların? Milyon tane farklı ırktan bizim 5 katı nüfusumuz olan dünya lideri bile testleri Walmart'a kadar düşürmesine rağmen o kadar pozitif vakayı anca açıklıyor. 10 bin filan eyvallah da günde 30 bin çok uçuk. Belki de milleti korkutup evde oturtmak hedeftir bilemiyorum ama korku politikası hiçbir yerde uzun vadeli sonuç vermez. Hele psikolojik olarak baştan sıkıntılı insanlar için çok daha işleri zora sokuyor bu süreç ve yaklaşım.

30 bin abartı geldi. Zaten 100 bine yakın test yapılıyor, 3'te 1'i pozitif mi bunların? Milyon tane farklı ırktan bizim 5 katı nüfusumuz olan dünya lideri bile testleri Walmart'a kadar düşürmesine rağmen o kadar pozitif vakayı anca açıklıyor. 10 bin filan eyvallah da günde 30 bin çok uçuk. Belki de milleti korkutup evde oturtmak hedeftir bilemiyorum ama korku politikası hiçbir yerde uzun vadeli sonuç vermez. Hele psikolojik olarak baştan sıkıntılı insanlar için çok daha işleri zora sokuyor bu süreç ve yaklaşım.
Hala kötü hissedenlere test yapıyorlar ama sadece. Diğer ülkelerde bu konudaki prosedüre bakmak lazım.

İspanya 10 bin
Fransa 8 bin
Rusya 8 bin
İngiltere 7 bin
İran 3.700
Hollanda 3 bin
İtalya 1.600

İngiltere Rusya ve İran yükselişte

Hala kötü hissedenlere test yapıyorlar ama sadece. Diğer ülkelerde bu konudaki prosedüre bakmak lazım.

Ondan diyorum zaten hocam daha azdır diye. Amerika neredeyse markette milletin eline tutuşturup yapacak hale gelmiş onlar bile 30 bin yeni vakayı anca çıkarıyorlar. Hindistan o kadar nüfusa 60 sınırlarında. Gamsız İspanyollar 10 bin, İngilizler 7 bin. Ben bu olaylar karşısında ırkın abartıldığı kadar farklı sonuç doğurmadığını düşünüyorum ama bahsedilen sayılar Türkler dışında herkes takıyor şu maskeyi sonucunu ortaya çıkartıyor. Hükümetin tansiyonu almak için gereğinden düşük açıklaması gibi Fox da kendince güvenliği sağlamak için haddinden fazla pompalamış bence rakamları. Tabii baştaki bakan sadece bakmakla görevlendirildiği için bu tarz her türlü spekülasyona da açık oluyor ortam.

Arkadaşlar testi herkese yapıyorlar en azından devlet hastanelerinde bir iki şikayet söylemeniz yetiyor direk zaten teste yönlendiriyorlar. 100 bin testten %30 gibi bir rakam cıkması gayet mantıklı ve olası.

Teşekkür ederim. Henüz geçmedi. %5-10 arası ancak alabiliyorum. Ozon yağı ve tereyağ sürdüm ama pek bi fayda etmedi. Bende artık bıraktım bakalım 1 ay diyende var 3 ay diyende var tam olarak geçmesi için.
evet banada arkadasım söyledi hersey gecti en kötüsü bu diyor tat yok tuz yok herkes farklı şeyler deniyormuş belki işe yarar diye
bende sorayım dedim ama kişiden kişiye degisiyor sanırım bu meret

evet banada arkadasım söyledi hersey gecti en kötüsü bu diyor tat yok tuz yok herkes farklı şeyler deniyormuş belki işe yarar diye
bende sorayım dedim ama kişiden kişiye degisiyor sanırım bu meret

Aynen öyle kardeşim çok kötü bir durum. Ve 4-5 ay geçmesine rağmen hala %100 geçmeyenleri duydum okudum. Gerçekten bu virüs çok lanet bişey.

Hiçbir şikayetim olmamasına rağmen sürecin başından beri 2 kez test yapıldı çalıştığım şirket tarafından.
Böyle testler kayıtlara geçiyor ise test sayısının şişmesi çok normal.

Hiçbir şikayetim olmamasına rağmen sürecin başından beri 2 kez test yapıldı çalıştığım şirket tarafından.
Böyle testler kayıtlara geçiyor ise test sayısının şişmesi çok normal.
Belirti veya temaslı olma sonucu yapılan testler sayılıyor bildiğim kadarıyla sadece. Zaten bütün testler sayılsa günde kaç bin test yapılıyordur kim bilir

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selam arkadaşlar,
2-3 gündür çok fazla burun akıntısı ve boğazımda acı vardı. ateş ve halsizlik olmadı... Boğaz acısı giderek azaldı yine de aile hekimine gittim. İlaç verdi ve 4-5 gün sonra durumuna bak kas eklem ağrısı ateş vs olursa teste git dedi. Ben şimdi direk teste gitsem yaparlar mı?

Teşekkürler. Bugün benim de testim pozitif çıktı. Umarım sancısız atlatırız. Çok dikkat edin kendinize.

Buyuk gecmis olsun.

Aylar sonra bir ortamda bulundum, ortamdakilerden biri pozitif cikti.

Maalesef kapali bir ortam oldugu icin kendimi kapattim odaya.

Bugun ucuncu gunum. Suana kadar herhangi bir belirti vs. yok. Ancak bir baskasina ben bulastirabilirim korkusu bile vicdani sarsmaya yetiyor.

Sagligimda hicbir can sikici durum olmamasina ragmen, bir oda ve bir balkona hapsolmak bile berbat bir durum.

Pozitif olup, iyilesmeyi bekleyen herkese en basta sabir diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt