- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.120
- 5.338
abiii maske gelmedı yaaa 40 bin test nerde yapılıyor yaaa inanmıyorum yaaa
bunlar fotoşok yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız bu kadar milliyetçilik şovu yapmasalar daha iyi olurduabiii maske gelmedı yaaa 40 bin test nerde yapılıyor yaaa inanmıyorum yaaa
bunlar fotoşok yaa
kralını yapsınlar, çok çektik içimizdeki vatan hainlerinden yıllarca az bile yapıyolarYalnız bu kadar milliyetçilik şovu yapmasalar daha iyi olurdu
Çanakkale ruhu ile solunum cihazının ne alakası var lan!
Çanakkale'de vatan savunuldu. Allahın koronasının ne alakası var gözünü seveyim?kralını yapsınlar, çok çektik içimizdeki vatan hainlerinden yıllarca az bile yapıyolar
HELAL OLSUN VATAN EVLATLARI
sus var işteÇanakkale'de vatan savunuldu. Allahın koronasının ne alakası var gözünü seveyim?
Onun dışında helal olsun zaten
Kendine gel kendine!!!sus var işte
gerçi yeni halime yakışmayacak sözler sarf etmişim, biraz daha entel olmalıyımKendine gel kendine!!!
Yahu şu hastaları kurtarsın da istediği şovu yapsınlar.Yalnız bu kadar milliyetçilik şovu yapmasalar daha iyi olurdu
Çanakkale ruhu ile solunum cihazının ne alakası var lan!
önceden haberim olsaydı bi koşu gider niye geldiniz lan diye bagirirdim.![]()
Almanya'dan 289 Türk vatandaşı Samsun'a getirildi
Almanya’da bulunan 289 Türk vatandaşı, uçakla Samsun’a getirildi. Vatandaşlar, yapılan sağlık kontrollerinin ardından otobüsler ile yurda yerleştirilecekleri Sinop’a götürüldü.tr.sputniknews.com
Aga bu neiranda bir ara enfekte olmayan kalmamisti peşine toplu namazlar, yalamali rituellere devam ediyorlardı. tabi bu süreçte iran 30 olu var derken tek bir hastanede 100den fazla ceset torbası videoları geziyordu.
iran nüfusunu yarısı ölmüş bile olabilir, oyunda da boyle oluyor artık virüs bulasacak kişi bulamayınca yavaş yavaş bulasiyor
burclar ne dıyor corona ıcın zaman verdi mıBen ne guzel ban yediydim bu konudan ya![]()