Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin ile 13 milyar 179 milyon dolar ihracat yapmışız 112 milyar 902 milyon dolar ithalat yapmışız 5 yılda ne olursa olsun çin pazarına muhtacız dünya böyle genelde üretim için, tazminat söylemleri sadece söylem olarak kalır bence ek olarak çin den alınan kredilerde cabası

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iranda bir ara enfekte olmayan kalmamisti peşine toplu namazlar, yalamali rituellere devam ediyorlardı. tabi bu süreçte iran 30 olu var derken tek bir hastanede 100den fazla ceset torbası videoları geziyordu.
iran nüfusunu yarısı ölmüş bile olabilir, oyunda da boyle oluyor artık virüs bulasacak kişi bulamayınca yavaş yavaş bulasiyor

Güney kore 13 yeni vaka 2 ölüm
aktif vaka 2324

Almanya iyileşen hasta sayısında çok iyi gidiyor
Vakaları da nisbeten düşük oluyor

iranda bir ara enfekte olmayan kalmamisti peşine toplu namazlar, yalamali rituellere devam ediyorlardı. tabi bu süreçte iran 30 olu var derken tek bir hastanede 100den fazla ceset torbası videoları geziyordu.
iran nüfusunu yarısı ölmüş bile olabilir, oyunda da boyle oluyor artık virüs bulasacak kişi bulamayınca yavaş yavaş bulasiyor
Aga bu ne

Ben ne guzel ban yediydim bu konudan ya😡

Ghebreyesus, DSÖ'nün Cenevre'deki merkezinde video konferans yöntemiyle düzenlenen basın toplantısında, dünyanın salgının üstesinden gelmek için ulusal ve küresel ölçekte birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.
Salgına karşı "küresel dayanışma" ve "ulusal birlik" çağrısını yineleyen Ghebreyesus, bunun olmaması durumunda dünya genelinde Kovid-19 nedeniyle daha fazla insanın öleceği uyarısını yaptı.

Ghebreyesus, "Bu ikisi olmadan, bize inanın ki daha en kötüsü bizi bekliyor. Bu trajediyi önleyelim. Bu öylesine bir virüs ki daha pek çok insan anlayabilmiş değil." dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt