Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sergen senin takip ettiğin bi astrolog vardı oğuz muydu oğuzhan mıydı twitterını bulamıomBen ne guzel ban yediydim bu konudan ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen senin takip ettiğin bi astrolog vardı oğuz muydu oğuzhan mıydı twitterını bulamıomBen ne guzel ban yediydim bu konudan ya![]()
Ghebreyesus, DSÖ'nün Cenevre'deki merkezinde video konferans yöntemiyle düzenlenen basın toplantısında, dünyanın salgının üstesinden gelmek için ulusal ve küresel ölçekte birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.
Salgına karşı "küresel dayanışma" ve "ulusal birlik" çağrısını yineleyen Ghebreyesus, bunun olmaması durumunda dünya genelinde Kovid-19 nedeniyle daha fazla insanın öleceği uyarısını yaptı.
Ghebreyesus, "Bu ikisi olmadan, bize inanın ki daha en kötüsü bizi bekliyor. Bu trajediyi önleyelim. Bu öylesine bir virüs ki daha pek çok insan anlayabilmiş değil." dedi.
![]()
DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus: 'Daha en kötüsünü görmedik'
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında dünyanın henüz "en kötü durumla" karşılaşmadığı uyarısında bulundu.tr.sputniknews.com
Sen neden böylesin ya?iranda bir ara enfekte olmayan kalmamisti peşine toplu namazlar, yalamali rituellere devam ediyorlardı. tabi bu süreçte iran 30 olu var derken tek bir hastanede 100den fazla ceset torbası videoları geziyordu.
iran nüfusunu yarısı ölmüş bile olabilir, oyunda da boyle oluyor artık virüs bulasacak kişi bulamayınca yavaş yavaş bulasiyor
vakaları da 1 milyonu bulur 2 haftayaabd 4 milyon teste ulasti