Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghebreyesus, DSÖ'nün Cenevre'deki merkezinde video konferans yöntemiyle düzenlenen basın toplantısında, dünyanın salgının üstesinden gelmek için ulusal ve küresel ölçekte birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.
Salgına karşı "küresel dayanışma" ve "ulusal birlik" çağrısını yineleyen Ghebreyesus, bunun olmaması durumunda dünya genelinde Kovid-19 nedeniyle daha fazla insanın öleceği uyarısını yaptı.

Ghebreyesus, "Bu ikisi olmadan, bize inanın ki daha en kötüsü bizi bekliyor. Bu trajediyi önleyelim. Bu öylesine bir virüs ki daha pek çok insan anlayabilmiş değil." dedi.

Korku pompalamaktan başka ne boka yarıyor dünya sağlık örgütü acaba, ayrıca her yerde bulaş sayısı az iyileşme çok hızlı. Bunların ve Çinin hoplatılacağı günleri inşallah görürüm.

Bugün dünya genelinde
66 bin yeni vaka
5 bin ölüm
20 bin iyileşme meydana gelmiş

iranda bir ara enfekte olmayan kalmamisti peşine toplu namazlar, yalamali rituellere devam ediyorlardı. tabi bu süreçte iran 30 olu var derken tek bir hastanede 100den fazla ceset torbası videoları geziyordu.
iran nüfusunu yarısı ölmüş bile olabilir, oyunda da boyle oluyor artık virüs bulasacak kişi bulamayınca yavaş yavaş bulasiyor
Sen neden böylesin ya?

İngiltere de durum baya kötü
test sayılarında daha yeni 20 k yı bulmuşlar ama vaka sayıları her gün 5 bin 6 bin

3.sinif dünya ülkesi olarak görülen iran'da 5209 kisi ölmüs.

dünya standartlarinda saglik hizmeti ve hayat kalitesi sunan ispanya, fransa ve italya ise 20 binin üstünde ölü var.

Salı ve çarşamba günleri market ve bakkallar 08.00-23.00 saatleri arasında çalışacak.
Perşembe ve cuma günü market ve bakkallar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek

Moderatör tarafında düzenlendi:
Detayları şöyle güzelce verin işte yav

Resim
Resim

Bu sokağa çıkma yasağında çok net gördüm ki Türk milleti inanılmaz ekmek tüketiyor, ekmek olmayınca açlıktan öleceğini falan zannediyor. Peki o zaman bu canan karatay'ı kim izliyor yav kadının her çıktığı program müthiş reyting alıyormuş, dediğini yapmayacaksanız niye izliyorsunuz anlamadım ki.

Karataycı falan değilim ha hiç sevmem kendisini, olayı anlamlandıramıyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt