Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam kapanmayı avrupa ülkeleri bile yapmıyor yanı cogu yapmıyor hatta ekonomik olarak en saglam olan almanya bile yapmıyor

evet hastalık riski cok daha fazla ama ekonomik risk önceki dönemden cok daha fazla sadece bizle alakalı degil yani olay.

Altayli dogru bilgiler veriyor programina cikardigi uzmanlari kaynak gösteriyor ama uslup olarak patavatsiz bi adam

Su an günlük ülkede pozitif vaka sayısı 20 binden az ölümler ise günlük 300 den az degildir.

En belirgin belirtiler tat ve koku kaybı ile kas ağrısı dedi aile hekimi, bunlar varsa kesinlikle hastaneye başvurun...

Baslangic olarak var

Daha sonra burun tikanikligi olarak devam ediyor
5-6 gün burnum aktı. 2 gündür de genzim dolu. Başka bir belirti yok soğuk algınlığı gibi.

Ailemde de aynı belirtiler başladı 2-3 gündür ama ileriye gitmiyor. Ateş halsizlik vs ne annemde ne babamda var. Soğuk algınlığı bulaştırdım herkese herhalde :D

5-6 gün burnum aktı. 2 gündür de genzim dolu. Başka bir belirti yok soğuk algınlığı gibi.

Ailemde de aynı belirtiler başladı 2-3 gündür ama ileriye gitmiyor. Ateş halsizlik vs ne annemde ne babamda var. Soğuk algınlığı bulaştırdım herkese herhalde :D
Tıkanan yerlerini açacak arkadaş var @Ibrahim Özveren

Tıkanan yerlerini açacak arkadaş var @Ibrahim Özveren
550x376.webp

7/24 hizmet vermekteyiz

Eklemlerde ağrı belde ara ara giren kıramp tarzı ağrılar var mı reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt