Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.342
- 101.545
- 5.238
Çimenlerde içip duruyorsun değil mi mal gibi?Lan 5-6 gündür böyle. Belirtiler geçti bile balgam çıkarmam dışında.
Üşütüp duruyom herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çimenlerde içip duruyorsun değil mi mal gibi?Lan 5-6 gündür böyle. Belirtiler geçti bile balgam çıkarmam dışında.
Üşütüp duruyom herhalde
benim varEklemlerde ağrı belde ara ara giren kıramp tarzı ağrılar var mı reis
benim var
pozitif çıksa da koymaz adamaAlkolik bir arkadaşım dün pozitif çıktı hiç inanmıyordu bu kadar içki sigara ile bize gelmez diyordu böyle düşünen arkadaşlar varsa kendine iyi baksın. Böyle bir kesim var çünkü.
pozitif çıksa da koymaz adama
alkol içen adam evelallah dimdik atlatır
Yok hiçbir şey yok dediklerim dışındaEklemlerde ağrı belde ara ara giren kıramp tarzı ağrılar var mı reis
Çimenlere düşmedim daha. Baba evinden ayrıldığımda düşerim amaÇimenlerde içip duruyorsun değil mi mal gibi?
Kaçak et kesiminde hijyen kurallarına dikkat et. Her ete el sürme.Çimenlere düşmedim daha. Baba evinden ayrıldığımda düşerim ama
Onun da onuru gururu yok. Her ete temas etmiyorKaçak et kesiminde hijyen kurallarına dikkat et. Her ete el sürme.
Sen uzaklaş lan en iyisi anandan babandan. Potansiyel virüssün onlar için.Onun da onuru gururu yok. Her ete temas etmiyor
Mutluluk cubugumu hazirladım. Gonder gelsin belirti gostereniPCR testi yapmamız lazım sana. Ondan sonra kesin sonucu söyleyebiliriz. @Melih Sönmez test çubuğu ile sana yardımcı olacaktır. Ses kısıklığı gibi bir şey var mı?
@Berke Deniz e-test yapılacakMutluluk cubugumu hazirladım. Gonder gelsin belirti gostereni
Sadece burun akıntısı ve hapşuruk belirtisi var mı bu meretin?
Sağlık bakanı kayıplarımız 100e yakın diye açıklama yapmış bu nasıl açıklama yav
Gorevini tamamlayacagini sanmiyorum. Gorevden affini isteyecek muhtemelen bi sure sonraSağlık bakanı kayıplarımız 100e yakın diye açıklama yapmış bu nasıl açıklama yav