Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi kaliteli tavuk ve yumurta marka önerilerini bekliyorum.Saygılar...Kışın zaten kalın kalın giyiniyoruz, vücudun d vitamini üretmesi için özellikle belirli bölgelerin güneş görmesi gerekiyor, d vitamini depolanan bir vitamin ya da hormon, yazları bol güneşli geçen ülkelerin insanları tüm seneyi yazın depoladıkları d vitamini ile geçiriyor, güneş görmeyen ülkelerde ise bu açık ekmek/maya/ süt vs gibi sık kullanılan ürünlere eklenmek suretiyle açık kapatılıyor (norveç isveç vs gibi ülkeler)
Siz yine yürüyüşü vs eksik etmeyin tabi ama kışın parkta gezmenizin d vitamini açısından herhangi bir fayda sağlaması pek olası gözükmüyor. Öyle kafanıza göre de takviye makviye almayın büyük üstatlar fazlası da toxic zira.
CP büyük boy 20'li koliden şaşma.Abi kaliteli tavuk ve yumurta marka önerilerini bekliyorum.Saygılar...
Tabibler odası diyor onu ki benim gözümde siyasi parti gibi bir kurum yani guvenmiyorum ama tabi vaka sayısı çok yüksek orası gercek80 bin vaka var diyorlar günde.
o çok gerzekçe bir hesaplama değil mi ya80 bin vaka var diyorlar günde.