- 23 Temmuz 2011
- 75.602
- 51.130
- 4.693
Sizde esnek çalışma yok mu knkBeşeri ilişkileri iyi olan bir virüs. Gerçi kim reise hayır diyebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizde esnek çalışma yok mu knkBeşeri ilişkileri iyi olan bir virüs. Gerçi kim reise hayır diyebilir
Hollanda da bence süreci berbat yönetti. Devletler bu durumda halka yatırım bütçeleri üzerinden yardım etmeliler. Daha geçen inşaatçı bir firmanın vergisi affedildi, bu aflar olmasa kobi ve esnafa da yardım edersin.
Devlet destek veremiyorsa lockdown yapmanın bedeli de ağır olur ki oluyor.
Düzenli işe giden birisi ne kadar kendini sakınsa da virüsten kaçması zor, insan etkileşimi olan ortamlarda özellikle. Çünkü tespit hala geç oluyor, bir meslek grubuna bulaşınca oradakü çoğu kişiye bulaşıyor.
Ee maddi anlamda zaten insanlar ne yapsın, o konuda önlem alabilmek zor.
Önlem almayan, keyfe keder takılanlar konusunda haklısın ama burada şikayet edenlerin genel olarak haklı dayanakları var.
Ben değil kardeşim knk. Evin geliri yarıya indi.Sizde esnek çalışma yok mu knk
Ne iş yapiyordun ?Geçen sefer lockdownda kredi ile borç ile döndürdüm. Benim gibi bir sürü insan var. Şimdi ne yapacağım zerre fikrim yok. Piyasa ateş pahası. İş yeri kapattım demek kolay; o kadar insan ne yapacak?
Gariptirki ne çevremde vaka çıktı ne de ben yakalandım henüz.Evet abi tabi. Herkes kendi penceresinden bakıyor. Hepimiz sağlığımızın yaninda baska standartlari da muhafaza etmek durumunda. Buna iş ve aş ta dahil. Bu sebepten her kişinin dogrusu kendine gore degisir. Maalesef tek gercek var ki bu virus kendi dogrusu uzerinde hareket ediyor. Umarim en kisa zamanda atlatiriz. Bunuda hep beraber basaracagiz. Bir kesimin işiyle olacak degil maalesef.
Sen nasilsin abi. Saglik sihhat iyidir umarim. Cevrende var mı suan virüse yakalanan.
Ben devam ediyorum ama kardeşim barda çalışıyor. Evin geliri yarıya düştü yine. Benim kazandığım 3000 i geçmez aylık. Hani satranç tahtası üzerindeki piyonlarız sadece.
Koca da istifa edecek sonunda. ya da görevden affını isteyecek diyeyim.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven, Resmi Gazete kararıyla görevden alındı. Yerine, Medipol Üniversitesi rektörü Sabahattin Aydın getirildi. Ayrıca TKİ, TEDAŞ ve iki bakanlıkta da görev değişimleri yaşandı, kararlar Resmi Gazete'de yayınlandı.
Kocanin gecmisini biraz arastir... cok komik seyler ortaya cikiyor.Koca da istifa edecek sonunda. ya da görevden affını isteyecek diyeyim.
çok enteresan günler göreceğiz sanırım
Niye etsinkiKoca da istifa edecek sonunda. ya da görevden affını isteyecek diyeyim.
çok enteresan günler göreceğiz sanırım
Niye etsinki
Ne liyakati var da o göreve getirildi, ne yapmış ne başarmış.
Bu süreci de berbat yönetti, aylarca vakayı hasta yapıp, sorulana kadar bundan bahsetmediler bile.
Ya Reis sorması ayıptır bu Medipol'un sahibinin adı neydi? Hijyen, mesafe falan filan.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven, Resmi Gazete kararıyla görevden alındı. Yerine, Medipol Üniversitesi rektörü Sabahattin Aydın getirildi. Ayrıca TKİ, TEDAŞ ve iki bakanlıkta da görev değişimleri yaşandı, kararlar Resmi Gazete'de yayınlandı.
Böyük oyunu gör yiğenim, virüs filan yok aslında bunlar dıj mihrakların düzeni. Reisi yıkmak istiyorlar hepsi. Kk da bunların Türkiye şubesi.daha kötü gitmeye başlayınca işler 1 suçlu ya da sorumlu lazım knk. ekonomide yeni bir döneme geçtik dedi reyz. sağlıkta da yeni bir döneme geçtik der. şunu çok net gördüm ki bu sistemde bakanlar tamamen piyon.
Iste cesaretbasliktaki hasta ve vefat sayilarini sildim
dogu olmayan rakamlari konusmanin, yazmanin bir mantigi yok
fatih altayli bile dün aksam deliye döndü, kimi kandiriyorsunuz diyor
en az 50 bin pozitif diyor. imamoglunun su kadar kisi istanbul'da virüsten gömüldügü gün 90 ölü yaziyordu saglik gov tr sayfasinda
Gariptirki ne çevremde vaka çıktı ne de ben yakalandım henüz.
Eşimin bir arkadaşı ve ailesi yakalandı sadece.
Ama kendimi biraz şanslı görüyorum, dikkat etsem de bir çok insan dikkat etse de yakalanıyor. Tabii eninde sonunda yakalanıcaz gibi duruyor.
Sende durumlar nasıl?