Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç koku alamıyorum, azalma falan değil koku alma yeteneğimi maalesef kaybettim. Dün 2 test yaptırdım sonuç bekliyorum ama ümitli değilim muhtemelen pozitif oldum. iş yeri veya diş hekimliğinde kaptım zaten başka gittiğim yerde yok.

Toplu taşıma kullanmıyorum, kendi yaşıtlarımla temastayım. Ve şu ana kadar kimseyi de enfekte etmedim.

Kıçımı kırıp evde oturacak değilim

:red:

kimseyi enfekte etmedini hangi metodla ölctün. söyle de hayrina dünya su virüsü kontrol altina alsin

te allam

kimseyi enfekte etmedini hangi metodla ölctün. söyle de hayrina dünya su virüsü kontrol altina alsin

te allam
Yaptığı hıyarlık ama vebali vatandaşını iki hafta eve kapayıp, bakamayan devletindir. Sağda solda gezen insanlarda değil bulaş yoğunluğu; toplu olarak iş görülen fabrikalarda.

Yaptığı hıyarlık ama vebali vatandaşını iki hafta eve kapayıp, bakamayan devletindir. Sağda solda gezen insanlarda değil bulaş yoğunluğu; toplu olarak iş görülen fabrikalarda.
Sorun göt göte metroda, otobüste falan oturup fabrikalarda asgari ücrete zorla köle gibi calistirilan insanlar. Bu insanlarin baska bir sansi yok.

Herkes kendini korumaya calissin, devletin bir sey yapacagi yok. Almanya'da bile daha ciddi önlemler var. Süreci mükemmel yönetiyoruz algisi yaratmaya calismiyorlar burada.

yasa Emrah. yüzde yüz haklisin.

Ama hiyarlik yapmaya da gerek yok yani... devlet zaten mahvolmus, bari her sahis (hiyar dahi olsa) üzerine düseni bi kez de olsa yapsa...

Sorun göt göte metroda, otobüste falan oturup fabrikalarda asgari ücrete zorla köle gibi calistirilan insanlar. Bu insanlarin baska bir sansi yok.

Herkes kendini korumaya calissin, devletin bir sey yapacagi yok. Almanya'da bile daha ciddi önlemler var. Süreci mükemmel yönetiyoruz algisi yaratmaya calismiyorlar burada.
Kölelik modeli tamamiyle. Sahiplerinin ihtiyaçlarını, hayallerini gerçekleştirmek için; sadece aç kalmama karşılığında çalışıyor insanlar ve başka bir şey yapmaları yasak.

dün covid testi yaptırdım maalesef pozitif çıktı yemek yerken boğazım ağırıyordu ayrıca hiçbir şeyden tat alamıyordum kokuda alamıyordum

Çok yoğun bir şekilde baş ve kas ağrısı var, Allah korusun kötüye yormak istemiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt