Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komşumuzun vefat haberini aldık şimdi
Çevremde virüsten hayatını kaybeden sayısı 4e yükseldi

Suanda hala sıkça yogun bakımda kullanılan ilaç olan Remdesivir (antiviral) yakın tarihte DSO tarafından kullanilmasi gereksiz olan ilac olarak ilan edildi. Ayni kaderi hydroxychloroquine de yaşamıştı. Hala adamakilli bir terapi protokolune sahip degiliz.

Sözleşme feshi mi oldu peki iş niye tamamen bitmiş oldu

işler durunca oradaki depoyu ve evi çeviremez olduk

nakit akmayınca bir anda durdu her şey

malların bazıları burdan oraya geliyordu oradan dağıtıyorduk bazısını oradan alıyorduk

arnavut ortaklardan birine devrettik orada yaşayan

sonra yine gel filan dedi ama gidince pek aynı davranacağını sanmıyorum

malların bazıları burdan oraya geliyordu oradan dağıtıyorduk bazısını oradan alıyorduk

Çok geçmiş olsun.

Bizde de bir grup aşı için çalışıyor, şu toksin mi toksik mi o testlerdelerdi en son.

Devlettekilere o aşıyı vurabilirler.

bizim asi noldu?

@Emrah Duvar sen bilirsin knk

twitterde miletti heycanlandirip sonra bosa cikan professor kimdi

Benzer süreçten ben de geçtim geçmiş olsun. Ortaklar sıcak para koysun yoksa dönmeyecek şirket dediler, onlara en fazla y'min başını verebileceğimi söyledim tam karşılığı olmasa da payımı alıp çekildim.

Bizde de bir grup aşı için çalışıyor, şu toksin mi toksik mi o testlerdelerdi en son.

Devlettekilere o aşıyı vurabilirler.
Bu X aşısı Y aşısı olayına millet fazla takılıyor gibime geliyor açıkçası, bundan 6 ay önce aşıda %65-70 etkinlik oranı için çok iyi falan diyordu bilim insanları şimdi ise o noktayı geçtik %90 etkinlik alt standart gibi bir şey oldu. Kitlesel halde aşılanma durumunda salgın sönümlenecek, tahminler %55-70 arası bir aşılama oranında biteceği yönünde. Bilmem ne aşısı en fazla etkinlik bakımından biraz daha düşük olur vs öyle kalkıp da milleti moron edecek aşıları yapmazlar heralde yav o kdarlık testten geçirirler heralde. Dolayısıyla ister yerli olsun ister Çin aşısı olsun ben tereddütsüz olurum şahsen. Maliyet açısından ulaşabilirlik, saklama koşulları vs eksi ya da artı atıyorum %10 etkinlikden çok daha kritik bence.

''Sosyal İşler Bakanı Lena Hallengren ise, hükümetin üç aşı üreticisiyle anlaşma imzaladığını ifade ederek, İsveç’in ihtiyacından daha fazla aşı dozu alacağı anlamına geldiğini kaydetti. ''

Biz insan değil miyiz mg bu adamlarla neden başta görüşmedik.

Benzer süreçten ben de geçtim geçmiş olsun. Ortaklar sıcak para koysun yoksa dönmeyecek şirket dediler, onlara en fazla y'min başını verebileceğimi söyledim tam karşılığı olmasa da payımı alıp çekildim.

iş hayatında bunlar olabilir onu çok takmıyorum da iki şey çok koyuyor

çok iyi bir ortam yakalamıştım onu kaybettim

hem eğleniyor hem çalışıyordum ve açık söyleyim trde arkada bıraktıklarımdan uzakta olmak çok rahatlatıcıydı

ikincisi de döndüğünde sanki başarısız olmuşsun gibi bakanların gözüne çakamamak dert oluyor

Suanda hala sıkça yogun bakımda kullanılan ilaç olan Remdesivir (antiviral) yakın tarihte DSO tarafından kullanilmasi gereksiz olan ilac olarak ilan edildi. Ayni kaderi hydroxychloroquine de yaşamıştı. Hala adamakilli bir terapi protokolune sahip degiliz.

Japonlar da tam zıttı açıklama yayınladı.

Etkili olduğuna dair birsürü çalışma var dediler ve var da. Yayınlanan makalelelerin çoğunda olumlu etkileri olduğu yazıyor.

Dsö'ye kalsak , hayvandan insana geçmiyordu , sadece hastalar maske takmalıydı. İşlerine akıl sır ermiyor.

Bu X aşısı Y aşısı olayına millet fazla takılıyor gibime geliyor açıkçası, bundan 6 ay önce aşıda %65-70 etkinlik oranı için çok iyi falan diyordu bilim insanları şimdi ise o noktayı geçtik %90 etkinlik alt standart gibi bir şey oldu. Kitlesel halde aşılanma durumunda salgın sönümlenecek, tahminler %55-70 arası bir aşılama oranında biteceği yönünde. Bilmem ne aşısı en fazla etkinlik bakımından biraz daha düşük olur vs öyle kalkıp da milleti moron edecek aşıları yapmazlar heralde yav o kdarlık testten geçirirler heralde. Dolayısıyla ister yerli olsun ister Çin aşısı olsun ben tereddütsüz olurum şahsen. Maliyet açısından ulaşabilirlik, saklama koşulları vs eksi ya da artı atıyorum %10 etkinlikden çok daha kritik bence.
Abi bizdeki çalışmayı yapan hoca benim bir hocamın yakın arkadaşı.

Biraz gerideler testlerde ama Mart ayına tamamen üretime geçer diyorlardı. Bir de olur da iş kontrol edilemez noktaya gelirse son testler beklenmeden uygulanma ihtimali de var dediler bana.

anlamadıgım şey bütün avrupa hatta dünya ülkeleri aşılardan çok ciddi miktarlarda siparş vermiş bizimkilerde neden bukadar az ? çin aşısında sipariş var digerleri ise anlasma bile yok ortada

ama misal oxford aşısı hazırmış uk uygulamaya baslıyormus aralıkta

anlamadıgım şey bütün avrupa hatta dünya ülkeleri aşılardan çok ciddi miktarlarda siparş vermiş bizimkilerde neden bukadar az ? çin aşısında sipariş var digerleri ise anlasma bile yok ortada

ama misal oxford aşısı hazırmış uk uygulamaya baslıyormus aralıkta

Almayacakları belliydi 1 aydır bizim aşımız nisanda falan diyor tweetlerde sürekli onu bekleyeceğiz. Halkın yararına 1 tane iş yapmıyorlar bunun imkanı yok. Bunlara oy veren koyunlara bişey oluyorsa gram üzülmem de gerisine yazık.

2 3 aya gündem tamamen aşı olur da bunun uygulanması, tartışmaları vs hiç bitmez. Virüse inanmayan tayfa varken şimdi de ben aşı olmam, bu aşı kısır ediyormuş vs diyenler de çıkar kesin. Adam gibi uygulasınlar karaborsada aşı satışı falan görmeyeyim bana yeter bu beladan yakın zamanda kurtulacağımıza inanıyorum

Biraz önce herifin biri yol kenarında oynadığı kediyi caddeye koşturdu ve son anda saniye ile kıl payı durdum ve arka tekerin önünden geçti.

Kedi 2 saniye geç atlasa görme şansım bile olmazdı ve gerisini düşünmek bile istemiyorum.

Bunlar birde daha tedbirlere uymayı öğrenecek de vay halimize. :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt