- 1 Ağustos 2014
- 63.817
- 75.004
- 4.338
Komşumuzun vefat haberini aldık şimdi
Çevremde virüsten hayatını kaybeden sayısı 4e yükseldi
Çevremde virüsten hayatını kaybeden sayısı 4e yükseldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşme feshi mi oldu peki iş niye tamamen bitmiş olduyalıtım malzemeleri için aracılık yapıyorduk
slovenya arnavutluk italya filan
daha 8 ay olmuştu işe başlayalı
Sözleşme feshi mi oldu peki iş niye tamamen bitmiş oldu
en az %60 aşılanır knk.
Çok geçmiş olsun.işler durunca oradaki depoyu ve evi çeviremez olduk
nakit akmayınca bir anda durdu her şey
malların bazıları burdan oraya geliyordu oradan dağıtıyorduk bazısını oradan alıyorduk
arnavut ortaklardan birine devrettik orada yaşayan
sonra yine gel filan dedi ama gidince pek aynı davranacağını sanmıyorum
Benzer süreçten ben de geçtim geçmiş olsun. Ortaklar sıcak para koysun yoksa dönmeyecek şirket dediler, onlara en fazla y'min başını verebileceğimi söyledim tam karşılığı olmasa da payımı alıp çekildim.işler durunca oradaki depoyu ve evi çeviremez olduk
nakit akmayınca bir anda durdu her şey
malların bazıları burdan oraya geliyordu oradan dağıtıyorduk bazısını oradan alıyorduk
arnavut ortaklardan birine devrettik orada yaşayan
sonra yine gel filan dedi ama gidince pek aynı davranacağını sanmıyorum
Bu X aşısı Y aşısı olayına millet fazla takılıyor gibime geliyor açıkçası, bundan 6 ay önce aşıda %65-70 etkinlik oranı için çok iyi falan diyordu bilim insanları şimdi ise o noktayı geçtik %90 etkinlik alt standart gibi bir şey oldu. Kitlesel halde aşılanma durumunda salgın sönümlenecek, tahminler %55-70 arası bir aşılama oranında biteceği yönünde. Bilmem ne aşısı en fazla etkinlik bakımından biraz daha düşük olur vs öyle kalkıp da milleti moron edecek aşıları yapmazlar heralde yav o kdarlık testten geçirirler heralde. Dolayısıyla ister yerli olsun ister Çin aşısı olsun ben tereddütsüz olurum şahsen. Maliyet açısından ulaşabilirlik, saklama koşulları vs eksi ya da artı atıyorum %10 etkinlikden çok daha kritik bence.Bizde de bir grup aşı için çalışıyor, şu toksin mi toksik mi o testlerdelerdi en son.
Devlettekilere o aşıyı vurabilirler.
Ercüment ovalı kolpacısıbizim asi noldu?
@Emrah Duvar sen bilirsin knk
twitterde miletti heycanlandirip sonra bosa cikan professor kimdi
Benzer süreçten ben de geçtim geçmiş olsun. Ortaklar sıcak para koysun yoksa dönmeyecek şirket dediler, onlara en fazla y'min başını verebileceğimi söyledim tam karşılığı olmasa da payımı alıp çekildim.
Suanda hala sıkça yogun bakımda kullanılan ilaç olan Remdesivir (antiviral) yakın tarihte DSO tarafından kullanilmasi gereksiz olan ilac olarak ilan edildi. Ayni kaderi hydroxychloroquine de yaşamıştı. Hala adamakilli bir terapi protokolune sahip degiliz.
Abi bizdeki çalışmayı yapan hoca benim bir hocamın yakın arkadaşı.Bu X aşısı Y aşısı olayına millet fazla takılıyor gibime geliyor açıkçası, bundan 6 ay önce aşıda %65-70 etkinlik oranı için çok iyi falan diyordu bilim insanları şimdi ise o noktayı geçtik %90 etkinlik alt standart gibi bir şey oldu. Kitlesel halde aşılanma durumunda salgın sönümlenecek, tahminler %55-70 arası bir aşılama oranında biteceği yönünde. Bilmem ne aşısı en fazla etkinlik bakımından biraz daha düşük olur vs öyle kalkıp da milleti moron edecek aşıları yapmazlar heralde yav o kdarlık testten geçirirler heralde. Dolayısıyla ister yerli olsun ister Çin aşısı olsun ben tereddütsüz olurum şahsen. Maliyet açısından ulaşabilirlik, saklama koşulları vs eksi ya da artı atıyorum %10 etkinlikden çok daha kritik bence.
anlamadıgım şey bütün avrupa hatta dünya ülkeleri aşılardan çok ciddi miktarlarda siparş vermiş bizimkilerde neden bukadar az ? çin aşısında sipariş var digerleri ise anlasma bile yok ortada
ama misal oxford aşısı hazırmış uk uygulamaya baslıyormus aralıkta