Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rusya vaka sayısında tırmanmaya devam ediyor
5.642 yeni vaka açıklamışlar toplamda 52k ya ulaştılar

Maddi kaygın yoksa digitürk al. Tivibu bi halta gerek değil(2 sene önce kullandım şuan ne halde bilmiyorum)

Bu süreç ne zamana biter, tahminleri alalım? dedikleri gibi ramazan bayramına azalma söz konusu olur mu?

dijitürkün bütün uydu kanalları ve belgesel kanallarının oldugu bir paket arıyorum

bayram gelmeden bence rahatlamalar baslayacak ama tedbirler devam eder tahminim yaz boyunca dügün konser toplantı gibi şeyler yasak olur olmazsa zaten gecmıs olsun :)

bayramdan sonra önce iç turizmi sonra uzakdogu bazlı dış turizmi açmak istiyorlar bakan söyledi

hazine su an bombos ve elde tek gelir kaynagı var o da turizm artık nekadar koparabilirsek kardır turizmden

turizmide yani yazıda boş geçersek imf filanda kurtaramaz bence

yasaklar gevşese bile istanbulu haziran ortasına kadar kapalı tutmk lazım cünkü bütün ülkenin agzına eden istanbul oldu sahilleride artvinin dag köyünede istanbuldan gelen gevşekler mahvetti.

:unsure:

EWIgBJ0WsAA9vH6.webp

dijitürkün bütün uydu kanalları ve belgesel kanallarının oldugu bir paket arıyorum

bayram gelmeden bence rahatlamalar baslayacak ama tedbirler devam eder tahminim yaz boyunca dügün konser toplantı gibi şeyler yasak olur olmazsa zaten gecmıs olsun :)

bayramdan sonra önce iç turizmi sonra uzakdogu bazlı dış turizmi açmak istiyorlar bakan söyledi

hazine su an bombos ve elde tek gelir kaynagı var o da turizm artık nekadar koparabilirsek kardır turizmden

turizmide yani yazıda boş geçersek imf filanda kurtaramaz bence

yasaklar gevşese bile istanbulu haziran ortasına kadar kapalı tutmk lazım cünkü bütün ülkenin agzına eden istanbul oldu sahilleride artvinin dag köyünede istanbuldan gelen gevşekler mahvetti.
D-Smart

Epl ve İspanya ligi de var

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Italya'da ölü sayilari son 2 güne göre bugün artti ama ortalama haftalik ölü sayisinda belirgin bir düsüs var.

Ingiltere dengesiz verilerine devam ediyor.

Günlük ölü sayisinda bizim kadar dengeli bir ülke daha olmayabilir.

gbgh.webp

Sürü bağışıklığından başka çare yok zaten renklerim vaka sayısıyla bu kadar kafayı bozmayın. Geçen TV ye çıkan bir doktorda vakaların çoğunun 25-45 arası olduğunu söylemişti, zaten o yüzden yoğun bakımlar falan hala dolmadı vefat oranı düşük. Test sayısı çok düşük yalnız neden Güney Kore gibi bir örnek varken bütün ülkeler aksini yapıyor anlaşılır gibi değil. Adamlar hem en az vaka açıklayan ülkelerden hem de sosyal hayatı durdurmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt