- 1 Ağustos 2014
- 63.813
- 74.999
- 4.338
Rusya vaka sayısında tırmanmaya devam ediyor
5.642 yeni vaka açıklamışlar toplamda 52k ya ulaştılar
5.642 yeni vaka açıklamışlar toplamda 52k ya ulaştılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maddi kaygın yoksa digitürk al. Tivibu bi halta gerek değil(2 sene önce kullandım şuan ne halde bilmiyorum)
Bu süreç ne zamana biter, tahminleri alalım? dedikleri gibi ramazan bayramına azalma söz konusu olur mu?
oha be yuh be ingilizlere bakın resmen corona temali seranomi yapmıslar
D-Smartdijitürkün bütün uydu kanalları ve belgesel kanallarının oldugu bir paket arıyorum
bayram gelmeden bence rahatlamalar baslayacak ama tedbirler devam eder tahminim yaz boyunca dügün konser toplantı gibi şeyler yasak olur olmazsa zaten gecmıs olsun
bayramdan sonra önce iç turizmi sonra uzakdogu bazlı dış turizmi açmak istiyorlar bakan söyledi
hazine su an bombos ve elde tek gelir kaynagı var o da turizm artık nekadar koparabilirsek kardır turizmden
turizmide yani yazıda boş geçersek imf filanda kurtaramaz bence
yasaklar gevşese bile istanbulu haziran ortasına kadar kapalı tutmk lazım cünkü bütün ülkenin agzına eden istanbul oldu sahilleride artvinin dag köyünede istanbuldan gelen gevşekler mahvetti.
Anne ve babam için alicam esasen liglerden ziyade uydu kanalları olsun belgesel dizi film kanalları vs olsun diye bakıyorum
Tamam çok belgesel ve film kanalı mevcutAnne ve babam için alicam esasen liglerden ziyade uydu kanalları olsun belgesel dizi film kanalları vs olsun diye bakıyorum
3900-4900 arasında gidiyor vakalar