- 18 Temmuz 2009
- 81.852
- 238.984
- 5.093
Diyorlar mı hacklenmiş migates vakfı, who'nun falan mail haclenmis diyorlar araştırmaya baslamadım ama okuduklarıma göre fena yazışmalar varmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyorlar mı hacklenmiş migates vakfı, who'nun falan mail haclenmis diyorlar araştırmaya baslamadım ama okuduklarıma göre fena yazışmalar varmış.
Who denilen dünyanın en şerefsiz oluşumu dünyanın en şerefsiz diğer oluşumu olan Çin ile ne gibi b.klar karıştırdılar acaba?gates vakfı, who'nun falan mail haclenmis diyorlar araştırmaya baslamadım ama okuduklarıma göre fena yazışmalar varmış.
gates vakfı, who'nun falan mail haclenmis diyorlar araştırmaya baslamadım ama okuduklarıma göre fena yazışmalar varmış.
Who-Gates vakfı arasındaki gizli yazışmaların/anlaşmaların resmi mail üzerinden yapılması![]()
Üstteki muhabbet için yazdım bende yok link :/link alalim
İnandırıcı değilgates vakfı, who'nun falan mail haclenmis diyorlar araştırmaya baslamadım ama okuduklarıma göre fena yazışmalar varmış.
Almanlar kazanınca biz de kazanmış sayılıyoruz değil mi Uğur dayı.Almanya'da klinik aşı denemesine onay
![]()
DUVAR – Almanya Federal Aşı Enstitüsü, korona virüsüne karşı aşı için klinik denemelere onay verildiğini açıkladı.
Buna göre, biyoteknoloji firması Biontech, bir RNA aşısı denemeleri için onay aldı.
Ayrıntılar geliyor…
germans yapıyor
almanlar kankimiz ya 3-5 aşı ateşlerler heraldeAlmanlar kazanınca biz de kazanmış sayılıyoruz değil mi Uğur dayı.
sent via GSC
Adamlar zaten almancilara sahip çıkıyoralmanlar kankimiz ya 3-5 aşı ateşlerler heralde
biz de maske yollarız merkele
Yeni bir tedavi bulundu. Nefes zorluğu çeken hastaları solunum cihazına bağlayınYarın 23 nisan bakalım sayın ovalı neler açıklayacak
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harbiden hacklenmiş bakalım neler çıkacak
Verdikleri email adresleri ve şifreleri doğrulanmış anladığım kadarıyla. Içerik salmadılar zaten daha.yav hö hö
özg..ven kardeşim sen de bunlara inanıyorsan