- 3 Temmuz 2012
- 138.366
- 87.121
- 5.338
koca bi GECMİS OLSUN
bugün atmdeki marketteki sıraları görmeliydiniz virüs bugün bayram etmistir
bugün atmdeki marketteki sıraları görmeliydiniz virüs bugün bayram etmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 gün balkonda bekletiyorum sonra yıkananilecek herşeyi bulaşık deterjanıyla yıkıyoruz bazı şeyleride sirkeli suda bekletiyoruzMarketten aldığın paketli ürünleri nasıl dezenfekte ediyorsun renktaş ?
ben dırek yıkayıp yıyorum1-2 gün balkonda bekletiyorum sonra yıkananilecek herşeyi bulaşık deterjanıyla yıkıyoruz bazı şeyleride sirkeli suda bekletiyoruz
@İsmail Enver üstad sen nasıl yapıyorsun?ben dırek yıkayıp yıyorum
Demek her yer aynı şekilde. Burası da öyleydi bugün, dün de kalabalıktı ama bugün kovid öncesi günlerden bile kalabalıktı.Bugünü gördükten sonra 4 günlük sokağa çıkma yasağının boş olduğunu gördüm. Dostlar alışverişte görsün yasağı bu yasaklar.
Sokaklar caddeler tıkanmış durumda. Bayram arefesi gibi. Sosyal mesafe yalan oldu.
Demek her yer aynı şekilde. Burası da öyleydi bugün, dün de kalabalıktı ama bugün kovid öncesi günlerden bile kalabalıktı.
Evde oturun sayın mk. Sizin yuzunuzden yayılıyor virus.Öyle böyle değil. Araçlar ilerlemiyor. Bankamatiğe gidecektim abv versin dedim döndüm. Yarın giderim artık.
ptesi günü izlesin sokakları bu açıklamanın üstüneSağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapıyor: Elimizdeki veriler, salgının kontrol altında olduğunu gösteriyor
BÖYLE AÇIKLAMA YAPMAK ÇOK ÇOK ÇOK KÖTÜ
yasak kalksa salgın daha kısa sürede biter gibi mıllet stok yapacaz diye sokaga dolusuyorptesi günü izlesin sokakları bu açıklamanın üstüne