Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koca bi GECMİS OLSUN

bugün atmdeki marketteki sıraları görmeliydiniz virüs bugün bayram etmistir

Millet kıtlıktayız sanıyor herhalde
yazık

94177579_1944430452355986_5507700781458915328_o.webp

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile telefonda görüştü.
Erdoğan ile Ruhani arasındaki görüşmede, Covid-19 salgınına karşı mücadelede iş birliği ve ikili konular ele alındı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: "Ücretsiz izne ayrılan işçilerimiz için Nakdi Ücret Desteği uygulamasının başvuruları bugün başladı."

Bugünü gördükten sonra 4 günlük sokağa çıkma yasağının boş olduğunu gördüm. Dostlar alışverişte görsün yasağı bu yasaklar.
Sokaklar caddeler tıkanmış durumda. Bayram arefesi gibi. Sosyal mesafe yalan oldu.
Demek her yer aynı şekilde. Burası da öyleydi bugün, dün de kalabalıktı ama bugün kovid öncesi günlerden bile kalabalıktı.

Demek her yer aynı şekilde. Burası da öyleydi bugün, dün de kalabalıktı ama bugün kovid öncesi günlerden bile kalabalıktı.

Öyle böyle değil. Araçlar ilerlemiyor. Bankamatiğe gidecektim abv versin dedim döndüm. Yarın giderim artık.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapıyor: Elimizdeki veriler, salgının kontrol altında olduğunu gösteriyor

BÖYLE AÇIKLAMA YAPMAK ÇOK ÇOK ÇOK KÖTÜ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapıyor: Elimizdeki veriler, salgının kontrol altında olduğunu gösteriyor

BÖYLE AÇIKLAMA YAPMAK ÇOK ÇOK ÇOK KÖTÜ
ptesi günü izlesin sokakları bu açıklamanın üstüne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt