Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seyircili maclar, spor salonlarinin acilmasi, dügünler, camiler, kutlamalar gibi kalabalik ortamlara, asi bulunana kadar izin verilmez. ben daha 1 sene sürer gibi düsünüyorum. durum baya sikintili.

Tamam da kardesim ayni sayiyi tutturmak garip bir nebzede olsa azalir 40.000 degil 30 000 olur hep ayni rakamlar imkansiz bu adamlari bulup eve gidilip yapiliyorsa gercekten tebrik ederim ulkemi bakanin bu soruya cevap vermesini beklerim
Vaka sayısı yaklaşık olduğu için temaslı sayısı da birbirine yakın olması gayet normal. Test sayısı da bu sebeple yakın

Hiç bir anormallik göremedim

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam da kardesim ayni sayiyi tutturmak garip bir nebzede olsa azalir 40.000 degil 30 000 olur hep ayni rakamlar imkansiz bu adamlari bulup eve gidilip yapiliyorsa gercekten tebrik ederim ulkemi bakanin bu soruya cevap vermesini beklerim
Cevap verdi zaten bu soruna cevap. O yüzden 6-7 kişi sana anlatmaya çalışıyor.

seyircili maclar, spor salonlarinin acilmasi, dügünler, camiler, kutlamalar gibi kalabalik ortamlara, asi bulunana kadar izin verilmez. ben daha 1 sene sürer gibi düsünüyorum. durum baya sikintili.
Yok yav abartma Neco

Evet dediğin kalabalıklara hemen izin verilmez ama wuhanda bile artık serbestse bizde de olur

Ama yavaş yavaş

1 seneyi de bulmaz

Sinema salonlarında birer koltuk boşluk bırakarak izin verilir vs vs

Yav eleştiricem diye saçma sapan şekillere giriyorsunuz. Yeminle yıldık, sıkıldık bu tiplerden ya.

Akpliler neyse bir farkınız yok. Ottan boktan bir şey arıyorsunuz saçma sapan.

Uğraşıyor işte adamlar. Çoğu ülkenin test sayısı stabil gidiyor bu şekilde.

Gerçekten sıktınız ya.

Can sıkıntımı anlatmaya hiçbir edebiyatçının kelime dağarcığı yetmez

vaka sayısına inanmayan ölüme inanmayan güruh simdide test sayısına laf eder olmus.. aynı güruh ise test sayısı neden yükselmiyor diyordu test sayısı düsükken... insanları hiç mutlu edemeyiz...

Yok yav abartma Neco

Evet dediğin kalabalıklara hemen izin verilmez ama wuhanda bile artık serbestse bizde de olur

Ama yavaş yavaş

1 seneyi de bulmaz

Sinema salonlarında birer koltuk boşluk bırakarak izin verilir vs vs

umarim öyle olur da tam olarak nasil gerceklestireceksin düsündürücü. tek kurtulus asi umarim cabucak bulunur.
sinema salonlari zaten sikintili sürecten geciyordu, onlar bu dönem iyice zarar yapmislardir.

Vaka sayısı yaklaşık olduğu için temaslı sayısı da birbirine yakın olması gayet normal. Test sayısı da bu sebeple yakın

Hiç bir anormallik göremedim

Normal bir günde temaslı olanlara ek olarak böyle bir durum yaşamayıp semptompları hissedenler, şüphelenenler vs de gidiyor hastaneye. Bu grubu test sayısından çıkarınca azalma olması gerekir. Ancak 40000 test kapasitemiz varsa bir günlük normal olabilir.

Bir de bizim bir tanıdık test yaptırdı sonucu 3 gün sonra geldi edevlet üzerinden gösterdi hatta. Yani Çarşamba, Perşembe yapılan testler de olabilir bu açıklananlar bilemiyorum.

Can sıkıntımı anlatmaya hiçbir edebiyatçının kelime dağarcığı yetmez
DpNgQ50WsAAMNhG.jpg

Yav eleştiricem diye saçma sapan şekillere giriyorsunuz. Yeminle yıldık, sıkıldık bu tiplerden ya.

Akpliler neyse bir farkınız yok. Ottan boktan bir şey arıyorsunuz saçma sapan.

Uğraşıyor işte adamlar. Çoğu ülkenin test sayısı stabil gidiyor bu şekilde.

Gerçekten sıktınız ya.
Elestiren bir tavrimi gordunmu sadece sordum herkes ne dusunuyor merak ettim elestiri olarak tek bir kelime etmedim siyasete hic girmedim herseyi siyasete baglayanlardan da ben sıkıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt